Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Aυτή είναι η νέα ομάδα συνεργατών της Ελεονώρας Μελέτη

Κάτι εντελώς διαφορετικό θα κάνει την επόμενη σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επιστρέφει στην πρωινή ζώνη προκειμένου να παρουσιάσει infotainment εκπομπή.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει σε συτό το είδος εκπομπών μετά το πέρασμά της από το Star όπου ήταν στο τιμόνι πρωινής εκπομπής. «Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει ένα restart αυτή τη στιγμή. Μετά από πολλά χρόνια σε άλλα τηλεοπτικά μοντέλα επιστρέφει σ’ αυτό που είχε κάνει όταν ‘γεννιόταν’ το infotainment» έχει πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

 

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος θα είναι στην αρχισυνταξία της εκπομπής. Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και λογαριασμό στο Instagram όπου από εκεί ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Ελεονώρα Μελέτη στη νέα εκπομπή του ALPHA.

 

Στη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα δούμε τους Νίκο Μάνεση, Τίνα Μιχαηλίδου, Τάσο Τεργιάκη, Γιώργο Γρηγοριάδη, Κάλλια Καρτσάκη, Δήμητρα Μουγκοπέτρου, Ασπασία Κάρλου, Νίκο Μισίρη. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου.

 

Θα μεταδίδεται καθημερινά 11-1 το μεσημέρι.

Θα δίνει σκυτάλη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ενώ στη συνέχεια θα παίρνει σκυτάλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη δική της εκπομπή που θα μεταδίδεται μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου