Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σε διακοπές η Σάσα Σταμάτη και οι εκπομπές την ψάχνουν

Η Σάσα Σταμάτη απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τα σμαραγδένια νερά της Μυκόνου, όμως κάποιοι φαίνεται πως την αναζητούν. Όσο η Σάσα διακοπεύει, η τηλεόραση την γυρεύει…

 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Σάσα Σταμάτη να βολτάρει με εντυπωσιακό και κομψό μαγιό στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στην Μύκονο. Η ίδια ευδιάθετη και χαλαρή χάρισε και μια πόζα στον φωτογράφο όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν χάρισε το πολυπόθητο «ναι» σε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Σάσα Σταμάτη φαίνεται να δέχτηκε προτάσεις τόσο από τον ΑΝΤ1, όσο και από τον Alpha, για να συμμετέχει την ερχόμενη σεζόν στο Πρωινό και στο Happy Day, αντίστοιχα. Η ίδια, ωστόσο, στα σχέδιά της για του χρόνου δεν έχει την πρωινή τηλεοπτική ζώνη. Έτσι, μαθαίνουμε πως ευχαρίστησε και αρνήθηκε ευγενικά και τις δύο αυτές προτάσεις. Να σημειώσουμε πως, νωρίτερα, είχε αρνηθεί και πρόταση του Open για το The Booth.

 

Αυτό το διάστημα, η Σάσα Σταμάτη εκτός από τη σταθερή συνεργασία της με την εφημερίδα των Παραπολιτικών, γράφει και στη νέα καθημερινή εφημερίδα ON Time.

 

 

πηγή: zappit.gr

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00