Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πολεμικό το κλίμα στο OPEN

Βαραίνει κι άλλο το κλίμα στο Open, από το οποίο το τελευταίο δίμηνο αποχώρησαν περισσότερα από 10 άτομα (δημοσιογράφοι και παραγωγοί) υποβάλλοντας τις παραιτήσεις τους. Στο κανάλι πλέον οι εργαζόμενοι θεωρούν βέβαιο πως στο τέλος του μήνα θα υπάρξουν και απολύσεις, καθώς το μήνυμα από τη διοικητική ομάδα Σαββίδη είναι ότι «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πετάμε λεφτά από το παράθυρο».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία εβδομάδα λύθηκαν όλες οι συμβάσεις των εξωτερικών συνεργείων, γεγονός που ενέτεινε την ανησυχία στο κανάλι. Πέραν αυτού, υπάρχουν και ερωτήματα για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, καθώς οι βάρδιες δεν βγαίνουν και δεν υπάρχουν ρεπό λόγω της συνεχούς «αποψίλωσης» του προσωπικού. Και φυσικά αν αληθεύουν οι φήμες για υπερδωδεκάωρη εργασία της πλειοψηφίας του προσωπικού, προφανώς υπάρχει ζήτημα.

 

Κατά τα λοιπά, κατά διαβολική σύμπτωση, κεντρικό ρόλο ως παρουσιαστές στο κανάλι αναλαμβάνουν παλιοί εργαζόμενοι του Mega, που είχαν δουλέψει με τον επικεφαλής του, Χρήστο Παναγιωτόπουλο , στο μακρινό παρελθόν, γεγονός που συνιστά αφορμή για περαιτέρω συγκρούσεις στις τάξεις του στελεχικού δυναμικού του σταθμού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου