Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Από το Mega οι τελικοί Κυπέλλου Αγγλίας και Πορτογαλίας

Τα δικαιώματα προβολής του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, αλλά και του τελικού Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο πήρε το MEGA.

 

Το επόμενο Σάββατο το Μεγάλο Κανάλι θα προβάλλει τους δύο τελικούς, με την ποδοσφαιρική πανδαισία να συνεχίζεται μετά τη μετάδοση του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι.

 

Η ανακοίνωση του MEGA:

 

Μετά το Coppa Italia, ποδοσφαιρική πανδαισία στο MEGA με δύο ακόμη μεγάλους Ευρωπαϊκούς τελικούς, προσφορά στους Έλληνες φιλάθλους.

 

Την 1η Αυγούστου, δείτε ζωντανά και αποκλειστικά τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Άρσεναλ-Τσέλσι και το κλασικό ντέρμπι Μπενφίκα-Πόρτο για το τρόπαιο του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

 

Η δράση ξεκινά από το Λονδίνο και το θρυλικό Ουέμπλεϊ στις 19:00, με ζωντανές συνδέσεις στο στούντιο και το σχόλιο του Ντίμι Κωνσταντόπουλου από την Αγγλία, του Έλληνα ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες συμμετοχές σε Premier League και Championship. Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι του Λονδίνου, Άρσεναλ και Τσέλσι θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο έπαθλο στον 139ο τελικό της διοργάνωσης, έχοντας αποκλείσει στους δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς τις ομάδες του Μάντσεστερ, τη Σίτυ και τη Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

 

Είναι ο 3ος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Άρσεναλ να έχει κερδίσει ήδη τους δύο (2-0 το 2002 και 2-1 το 2017). Στους πάγκους των δύο αντιπάλων θα βρεθούν δύο κορυφαίοι νέοι τεχνικοί στην Αγγλία και παλιές δόξες των δύο συλλόγων, ο Ισπανός Μικέλ Αρτέτα στους «κανονιέρηδες» και ο Άγγλος Φρανκ Λάμπαρντ στους «μπλε».

 

Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος

 

Τη σκυτάλη παίρνει η κλασσική αναμέτρηση του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Μπενφίκα-Πόρτο. Ο Κώστας Κατσουράνης, που έχει φορέσει τη φανέλα των «αετών» της Λισαβόνας θα είναι στο στούντιο για να σχολιάσει όλα όσα θα γίνουν στην Κοΐμπρα, αμέσως μετά την απονομή στο Λονδίνο.

 

Στις 22:45 η σέντρα των δύο μονομάχων με έπαθλο τον 80ο τίτλο. Η πολυνίκης του θεσμού (26 τρόπαια) Μπενφίκα θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την Πόρτο (16 τρόπαια) για τον τρόπο που έχασε το εφετινό πρωτάθλημα. Οι «αετοί» περιμένοντας την επιστροφή του κορυφαίου τεχνικού στην ιστορία τους, Ζόρζε Ζεσούς, απέναντι στους μαχητικούς «δράκους» του καλύτερου προπονητή στην Πορτογαλία, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Το ραντεβού των Ελλήνων φιλάθλων το Σάββατο, 1 Αυγούστου είναι στο MEGA.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου