Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στο “μικροσκόπιο” η διαδρομή του χρήματος στα media του Ιβάν

Σοβαρές καταγγελίες, που σχετίζονται με εταιρείεςτου επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη  οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των media, έχουν φτάσει τόσο στην Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος όσο και στις εισαγγε-
λικές Αρχές.

 

Μάλιστα, στην Αρχή για το Ξέπλυμα δεν έχει γίνει καμία έρευνα για τις διαδρομές του χρήματος από εταιρεία σε εταιρεία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανοίξει και οι περίεργοι λογαριασμοί του ομογενούς επιχειρηματία.
Πάντως, από τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα προκύπτει ότι οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη, κυρίως το πρώτο διάστημα της ενασχόλησής του με τα media, χειρίστηκαν επιπόλαια τις μεταφορές χρημάτων, γεγονός που έχειαφήσει ίχνη και κάλλιστα μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό θέμα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

 

Χαρακτηριστική των λαθών είναι η περίπτωση της αγοράς ποσοστού στην εταιρεία Τηλέτυπος από τον Φώτη
Μπόμπολα. Στη συγκεκριμένη πράξη εμφανίζεται ένα πρόσω- πο (σ.σ.: Θηλυκού γένους) ως αγοράστρια των
μετοχών για λογαριασμό του Ιβάν. Από τα στοι- χεία που υπάρχουν προκύπτει ότι η εν λόγω δεν διέθετε τα χρήματα που απαιτήθηκαν για την εξαγορά των μετοχών.

 

Αν και η υπόθεση έχει φτάσει εγκαίρως στην Αρχή για το Ξέπλυμα, μέχρι σήμερα η επικεφαλής της, Αννα Ζαΐρη,
δεν έχει προχωρήσει σε καμία έρευνα. Πέραν όμως των αγοραπωλησιών που σχετίζονταν με την εξαγορά μετοχών του Μπόμπολα από τον Σαββίδη, εντύπωση έχει προκαλέσει στους μυημένους και η εταιρεία που ασχολήθηκε, εκτός από το αθλητικό site sdna, και με την πληρωμή διαφόρων παραγωγών, που αφορούσαν τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

 

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτουν άτσαλες ενέργειες, που κάλλιστα μπορούν να βάλουν σε σοβαρές περιπέτειες τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος προφανώς και δεν γνωρίζει από φορολογική τάξη κ.ο.κ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου