Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Ο Θανάσης Καρτερός ήθελε με τρέλα την ισχυροποίηση της εμπλοκής του γνωστού «ΠΑΝ-ΠΑΝ» στα Media του Σύριζα αυτή τη δύσκολη περίοδο, ωστόσο το θέμα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο.

 

-Στην ΕΡΤ ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα η μετάδοση των αγώνων της Formula 1, με πρώτη μετάδοση από το Grand Prix της Αυστρίας. Το κόστος της εσωτερικής παραγωγής της εκπομπής της ΕΡΤ ανέρχεται mστα 188.997,20 ευρώ και αφορά την περίοδο από 3/7/2020 έως 31/12/2020.

 

-Ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής αναλαμβάνει, εκτός απροόπτου, τη διεύθυνση του Alpha 989, την οποία mέως σήμερα έχει ο Γιώργος Σμυρνής. Παράλληλα,
θα έχει εκπομπή στη late night ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας, η οποία θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

 

-Το «9-1-1», μια συναρπαστική σειρά, γεμάτη δράση και ένταση, από την Τετάρτη 22 Ιουλίου και καθημερινά στις 24.00, σε α’ τηλεοπτική μετάδοση στον ΣΚΑΪ.

 

– Η τακτική υπάλληλος-δημοσιογράφος Θεοδώρα Χειράκη τοποθετείται στη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ.

 

-Το ποσό των 24.608 ευρώ θα δώσει η ΕΡΤ σε υπηρεσίες διαφηµιστικής προβολής στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο YouΤube

 

-Παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί η Ελένη Γελαλή, επί χρόνια αρχισυντάκτρια της Ελένη Μενεγάκη, αποφάσισε προς το παρόν να μην ξεκινήσει συνεργασία με κάποια εκπομπή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εικάζουν ότι μπορεί να περιμένει να επιστρέψει με την Ελένη, σε νέο τηλεοπτικό εγχείρημα.

 

-Νέα πρωϊνή εκπομπή στον Alpha από Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 09.00 με του Βίκυ Χαντζή, Παναγιώτη Σουρέλη και Φωτεινή Πετρογιάννη

 

-To «πράσινο φως» και για την επόµενη τηλεοπτική σεζόν πήρε από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ η εκποµπή «Dot» µε τους Νάνσυ Ζαµπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

 

-Ολοκληρώθηκε πριν από µερικές ηµέρες η µετακόµιση των διοικητικών υπηρεσιών του Προγράµµατος και του Γραφείου Τύπου του Alpha στις εγκαταστάσεις του Star στην Κάτω Κηφισιά

 

-Ο Νίκος Ράπτης, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Θανάσσης Πασσάς είναι αρκετά πιθανό από τη νέα σεζόν να βρεθούν με δική τους βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1.

 

-Ο Γιώργος Πολυµενέας αναλαµβάνει τη θέση του editorial director για τα lifestyle media brands της TNC Media Group, provocateur.gr και playboy.gr.

 

-Την Κυριακή 30 Αυγούστου σχεδιάζει να επαναφέρει ο ΣΚΑΪ στις οθόνες το «Big Brother», για την παρουσίαση του οποίου εδώ και καιρό έχει κλειδώσει ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

-Στην κάλυψη των αθλητικών γεγονότων προχωράει η ΕΡΤ. Ανάµεσα σε αυτά είναι ο 9ος Ηµιµαραθώνιος, µε το κόστος να ανέρχεται στα 7.875,34 ευρώ, ενώ 24.586,32 ευρώ θα κοστίσει η µετάδοση του Πρωταθλήµατος Πόλο 2019-2020.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00