Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέες αντιδράσεις από τους τεχνικούς στο Open

Αναβρασμός επικρατεί στο Open μετά την προσπάθεια που εκδηλώνεται από τη διοίκηση του σταθμού για μεταφορά τεχνικών τηλεόρασης σε εταιρεία παραγωγής. Μάλιστα, το σωματείο των τεχνικών έχει αντιδράσει έντονα, καθώς η προσπάθεια γίνεται ατομικά ανά εργαζόμενο, προκειμένου να μην υπάρχουν αντιδράσεις από το
σωματείο.

 

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας επιχειρεί μια τέτοια ενέργεια. Τις προηγούμενες φορές οι προσπάθειες δεν πέτυχαν, ωστόσο ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο εξής, με φόντο και τις συνεχείς αναφορές της διοίκησης για το δυσχερές οικονομικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά το χτύπημα της πανδημίας, το οποίο θα επηρεάσει τα δεδομένα και της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ενέργεια αυτή συνιστά άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα της ανασφάλειας που επικρατεί στους κόλπους του στελεχικού δυναμικού του καναλιού, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης εξακολουθεί να μην
μπαίνει σε διαδικασία έγκρισης συγκεκριμένου μπάτζετ για τη νέα σεζόν, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί στο κομβικό τις τελευταίες σεζόν κομμάτι της ελληνικής μυθοπλασίας.

 

Βλέπετε, σε αντίθεση με τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, όπου το «Κόκκινο ποτάμι» έδωσε ισχυρό στίγμα, στην παρούσα φάση όχι μόνο δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις για την προώθηση περισσότερων σίριαλ (όπως αρχικά είχε ακουστεί), αλλά είναι άγνωστο αν θα υπάρξει ένα εξίσου δυνατό project στη ζώνη προβολής της επιτυχημένης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00