Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

20 Ιουλίου στα περίπτερα η νέα καθηµερινή εφηµερίδα «ON time»

«Καφέ δεν αλλάζεις, άλλαξε εφημερίδα…». Με αυτό το πρωτότυπο διαφημιστικό teaser, που θα αρχίσει να μεταδίδεται από απόψε το βράδυ στα κανάλια, ξεκινά το τηλεοπτικό της λανσάρισμα η νέα καθημερινή εφημερίδα «ON time», που θα κυκλοφορεί  στα περίπτερα όλης της χώρας  από τη Δευτέρα  20 Ιουλίου.

   Πιπεράτη, Αποκαλυπτική, Ανεξάρτητη, Γοητευτική, Ενημερωμένη, η νέα εφημερίδα έρχεται πάνω στην ώρα για να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της έντυπης ημερήσιας  ενημέρωσης  της πατρίδας μας στα πρότυπα των κλασικών tabloid, που παρά την κυριαρχία του διαδικτύου και τις ειδικές συνθήκες των καιρών, εξακολουθούν να έχουν εκατομμύρια αναγνώστες και να παραμένουν κυκλοφοριακά κορυφαίες σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.

     Με κοινωνικό πρόσημο, ελκυστική εμφάνιση, πολύ παρασκήνιο γύρω από τα πρόσωπα και τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, με ποικιλία θεμάτων, αποκαλυπτικά και αναπάντεχα ρεπορτάζ, μακριά από τη σοβαροφάνεια και τα ξεπερασμένα στερεότυπα, η «ΟΝ time» φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά και να δώσει μια νέα διάσταση στον όρο «lifestyle». Να εκφράσει τον παλμό της νέας, της μετα-κορωνοϊού εποχής και να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων αναγνωστών. Μια εφημερίδα για το σπίτι, αλλά και τροφή για συζήτηση στην παρέα. Μια εφημερίδα που θα είναι μέσα σε όλα, με όλα τα πραγματικά νέα στην ώρα τους.

 ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στο «τιμόνι» της θα βρίσκεται η έμπειρη δημοσιογράφος Έλσα Συμεωνίδου. Η μέχρι πρότινος (και από την πρώτη μέρα της έκδοσής της) διευθύντρια της ημερήσιας εφημερίδας «Star press» και του ιστορικού «Λοιπόν» κατά την τελευταία δεκαετία, το οποίο κατάφερε όχι μόνο να μην απαξιώσει, αλλά και να το αποκαταστήσει, φέρνοντάς το ξανά στην πρώτη θέση των εντύπων του είδους του.

Μαζί της θα έχει όλους τους βασικούς συνεργάτες της των τελευταίων χρόνων, οι οποίοι την ακολούθησαν για να στηρίξουν το νέο εκδοτικό εγχείρημα με την εμπειρία και την αυταπόδεικτη επαγγελματική τους επάρκεια.

Την ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα της “ON time” απαρτίζουν υπογραφές-εγγύηση όπως: Σάσα Σταμάτη, Σπυριδούλα Τριάντου, Σίσσυ Μενεγάτου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Δήμητρα Αμπελά, Ειρήνη Δημητρίου, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Μιχάλης Πρέκας, Κατερίνα Γλύμπη (άστρα).

Αρχισυντάκτης είναι ο πολύπειρος Χρήστος Τρεμούλης και σύμβουλος ο “μπαρουτοκαπνισμένος”  Αντώνης Πρέκας. Στο συντονισμό του ρεπορτάζ η Κλαίρη Τζωρτζάκη και στην επιμέλεια ύλης ο Θοδωρής Δεληγιάννης.

Την εφημερίδα σχεδίασαν οι: Ειρήνη Ματέρη (art director) και Γιώργος Ζωγράφος.

Το βέβαιο είναι πως το ραντεβού της Δευτέρας 20 Ιουλίου στα περίπτερα με τη νέα εφημερίδα «On time» θα κρυβει ευχάριστες εκπλήξεις, γι’ αυτό και αναμένεται με ιδιαίτερο (και πραγματικό) ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00