Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mega: Αυλαία με υψηλή τηλεθέαση για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τις 24 Αυγούστου, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποχαιρέτησε χθες, Παρασκευή το «Live News» στην απογευματινή ζώνη του Mega.

 

Η ενημερωτική εκπομπή του Mega, το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, κατόρθωσε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις από την επανεκκίνηση του Μεγάλου καναλιού και να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές.

 

Έτσι, στη χθεσινή αυλαία, η εκπομπή σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και πιο συγκεκριμένα 16,5% στο δυναμικό και 13% στο γενικό σύνολο καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής της. Μάλιστα, σε τέταρτο, το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, έφτασε μέχρι το 19% στο δυναμικό και το 16,1% στο γενικό σύνολο.

 

«Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε και στους αποχαιρετισμούς δεν είμαι πολύ καλός. Θέλω να πω μόνο ότι όλο αυτό το διάστημα, που δεν είναι μεγάλο, τον Φεβρουάριο βγήκε το Mega στον αέρα, ήταν ένα διάστημα πολύ ιδιαίτερο για όλη τη χώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο κλείσιμο της εκπομπής.

 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι πολύτιμο μας δώσατε. Μας δώσατε την εμπιστοσύνη σας στην ενημέρωση και τον χρόνο σας. Πραγματικά πολύτιμο. Ανεκτίμητο θα έλεγα. Προσπαθήσαμε όλοι, εμένα βλέπετε, πολλοί άλλοι, να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τεχνικοί, δημοσιογράφοι με την αμέριστη στήριξη του ιδιοκτήτη του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη. Της διοίκησης, της διεύθυνσης όλων. Είχαμε αυτό το αποτέλεσμα για να έχουμε αυτή την ευγνωμοσύνη για ότι συνέβη αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστούμε πολύ και εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, 24 Αυγούστου για να τα πούμε ξανά» πρόσθεσε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

 

πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00