«Ένα Ρεμπέτικο» και «Ένα έντεχνο παράθυρο στη θάλασσα» με την Όλγα Λασκαράτου αυτό το Σαββατοκύριακο στα Παραπολιτικά 90,1

Με αφορμή τις συναυλίες που φέρνει ο Ιούλιος η Όλγα Λασκαράτου φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο studio αλλά και τηλεφωνικά τρεις από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της μουσικής και του τραγουδιού μας!

 

Το Σάββατο 11/7 με αφορμή τη συναυλία του στην Τεχνόπολη στις 21/7, έρχεται ο Δημήτρης Μυστακίδης που έχει ξεχωρίσει για την προσφορά του στο ρεμπέτικο τραγούδι. Η μελέτη και η ερμηνεία του ρεμπέτικου μέσα από την κιθάρα του τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους ειδικούς του είδους αλλά και από τους αγαπημένους του κοινού!

 

Την Κυριακή 12/7 φιλοξενούνται δυο από τις πιο εμπνευσμένες και πολύτιμες περιπτώσεις της σύγχρονης μουσική μας. Τηλεφωνικά φιλοξενείται με αφορμή τη συναυλία της στο Gazarte στις 13/7, η Μαρία Παπαγεωργίου και στο studio έρχεται η Μόνικα για μια συνέντευξη με αφορμή την παρουσίαση στο Ηρώδειο στις 20 και 21/7, του πρόσφατου album της «Ο κήπος είναι ανθηρός»!

 

Συντονιστείτε στα Παραπολιτικά και την εκπομπή «Ένα παράθυρο θάλασσα» 4-6 μ.μ.