Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Ένα Ρεμπέτικο» και «Ένα έντεχνο παράθυρο στη θάλασσα» με την Όλγα Λασκαράτου αυτό το Σαββατοκύριακο στα Παραπολιτικά 90,1

Με αφορμή τις συναυλίες που φέρνει ο Ιούλιος η Όλγα Λασκαράτου φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο studio αλλά και τηλεφωνικά τρεις από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της μουσικής και του τραγουδιού μας!

 

Το Σάββατο 11/7 με αφορμή τη συναυλία του στην Τεχνόπολη στις 21/7, έρχεται ο Δημήτρης Μυστακίδης που έχει ξεχωρίσει για την προσφορά του στο ρεμπέτικο τραγούδι. Η μελέτη και η ερμηνεία του ρεμπέτικου μέσα από την κιθάρα του τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους ειδικούς του είδους αλλά και από τους αγαπημένους του κοινού!

 

Την Κυριακή 12/7 φιλοξενούνται δυο από τις πιο εμπνευσμένες και πολύτιμες περιπτώσεις της σύγχρονης μουσική μας. Τηλεφωνικά φιλοξενείται με αφορμή τη συναυλία της στο Gazarte στις 13/7, η Μαρία Παπαγεωργίου και στο studio έρχεται η Μόνικα για μια συνέντευξη με αφορμή την παρουσίαση στο Ηρώδειο στις 20 και 21/7, του πρόσφατου album της «Ο κήπος είναι ανθηρός»!

 

Συντονιστείτε στα Παραπολιτικά και την εκπομπή «Ένα παράθυρο θάλασσα» 4-6 μ.μ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου