Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αποχωρεί από τον Alpha η διευθύντρια προγράμματος

Aλλαγές επί αλλαγών γίνονται στην στελέχωση του ALPHA. Στο κανάλι της Κάντζας δρομολογούνται σημαντικές εξελίξεις και στην διοικητική πυραμίδα του καναλιού με τις αλλαγές να αγγίζουν και υψηλόβαθμα στελέχη.

 

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr την Πέμπτη υπέβαλε την παραίτησή της η Λυδία Μιχαήλ. Πρόκειται για την διευθύντρια προγράμματα του καναλιού της Κάντζας. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι δεν έχει απαντήσει ακόμη ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα γίνει αποδεκτή και η Λυδία Μιχαήλ θα αποχωρήσει από τον ALPHA

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά είχαν κυκλοφορήσει και παλαιότερα φήμες για παραίτησή της, όμως διαψεύστηκαν. Όπως φαίνεται όμως οι διαφορές που έχει με άλλα στελέχη του σταθμού δε γεφυρώνονται και έτσι η Λυδία Μιχαήλ οδηγείται προς την έξοδο.

Ο ALPHA φυσικά δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά αμέσως μετά την παραίτηση της Μιχαήλ στέλεχος του καναλιού επικοινώνησε με πρόσωπο που ανήκει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού της Κάντζας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ALPHA. Το κανάλι που την περασμένη σεζόν πάλευε για την πρώτη θέση, έχασε μεγάλο μέρος από το κοινό του με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών αρκετά μακριά από τον ανταγωνισμό.

 

πηγή: dailymedia.com.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00