Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Ισπαγγλικά» και «November Criminals» Σάββατο βράδυ στο MEGA

 

 

Κάτι ρομαντικό για αρχή και αμέσως μετά ένα μυστήριο που ξετυλίγεται σταδιακά και κρατά το ενδιαφέρον μας μέχρι τέλους. Σάββατο βράδυ 11 Ιουλίου στο MEGA το κινηματογραφικό πρόγραμμα τα έχει όλα.

  • Στις 20:50 τη ρομαντική κομεντί «ΙΣΠΑΓΓΛΙΚΑ» με τους Άνταμ Σάντλερ, Τία Λιόνι και Παθ Βέγκα. Ο Τζον Κλάσκι είναι επιτυχημένος σεφ και έχει εξασφαλίσει στην οικογένειά του μια πλούσια ζωή, ένα εξοχικό στο Μαλιμπού, αλλά και μια πανέμορφη οικονόμο, την Φλορ, που έχει μεταναστεύσει από το Μεξικό με την κόρη της. Σταδιακά, όμως, η Φλορ ανακαλύπτει ότι η ζωή σε μια νέα χώρα είναι «επικίνδυνη»… ειδικά δίπλα σε μια πλούσια και εκκεντρική αμερικανική οικογένεια. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο – τρείς φορές βραβευμένος με ’Οσκαρ – Τζέιμς Λ. Μπρούκς.
  • Στις 23:30 μια εφηβική περιπέτεια με άρωμα μυστηρίου το «NOVEMBER CRIMINALS» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο November Criminals του Sam Munson (2010) και πρωταγωνιστούν οι Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Άνσελ  Έλγκορτ, Κάθριν Κίνερ, Ντέιβιντ Στράθερν. Σκηνοθέτης είναι ο Σάσα Τζεβάρζι ( σκηνοθέτης του Hitchcock με τον  Άντονι Χόπκινς ) και σεναριογράφος ο Στίβεν Νάιτ.

Μετά τον μυστηριώδη θάνατο ενός αφροαμερικανού συμφοιτητή τους, ο Άντισον και η Φοίβη ερευνούν κάθε σπιθαμή της Ουάσιγκτον για να βρουν τον δολοφόνο του. Καθώς «σκάβουν» βαθύτερα, αποκαλύπτουν έναν επικίνδυνο κόσμο διαφθοράς και ψεμάτων, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο έρωτας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους θα τους βοηθήσει ή θα δημιουργήσει προβλήματα;

 

MEGA CINEMA

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

20:50 ΙΣΠΑΓΓΛΙΚΑ

23:30 NOVEMBER CRIMINALS

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00