Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κούγιας: Ο κύριος Φιλιππάκης μπορεί να ενημερωθεί από τη πρώην σύζυγό του για όλα τα μεγέθη μου

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σε δημοσίευμα της Espresso «του Γιάννη Φιλιππάκη, αδελφικού φίλου των Δημήτρη Μελισσανίδη και του ζεύγους Καμμένου». Ένα δημοσίευμα, το οποίο, έβγαλε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ από τα ρούχα του, με αποτέλεσμα να έρθει μια οργισμένη απάντηση.

 

Μια απάντηση, η οποία κρύβει και κάμποσα… gossip υπονοούμενα, αφού καλεί τον εκδότη Φιλιππάκη να πληροφορηθεί τα μεγέθη του από «τη σύζυγό του, πρώην μεγάλη τραγουδίστρια Ρούλα Σταύρου»…

 

Διαβάστε την ανακοίνωση-απάντηση του Αλέξη Κούγια στην Espresso:

 

«Σήμερα σιχάματα, όλοι μαζί μου δείχνετε πόσο πολύ με υπολογίζετε και πόσο με φοβάστε, για αυτά που κάνω, υπέρ των εντολέων μου, στα δικαστήρια και για αυτά που κάνω εις βάρος του βρώμικου παρασκηνίου του ποδοσφαίρου.

 

Όσον αφορά το εκβιαστικό σιχαμερό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και του ιδιοκτήτη της Γιάννη Φιλιππάκη αδελφικού φίλου των Δημήτρη Μελισσανίδη και του ζεύγους Καμμένου σχετικά με το ύψος μου και τις νέες επιχειρήσεις που έχω ξεκινήσει, θα τους υπενθυμίσω ότι ήδη στο Τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής είναι σε εξέλιξη η έρευνα μετά τις μηνύσεις, του ιδιοκτήτου των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη μεγαλομετόχου της εταιρείας διανομής ARGOS, του Νίκου Πετράτου προέδρου της ARGOS, τους οποίους εκπροσωπώ νομικά, για την διάπραξη εις βάρος τους από τον Γιάννη Φιλιππάκη του αδικήματος της κακουργηματικής εκβιάσεως, εξαιτίας τέτοιου είδους δημοσιευμάτων και σε αυτές τις μηνύσεις την Δευτέρα θα προστεθεί και η δική μου.

 

Όσο για το ύψος μου και όλα τα μεγέθη του σώματος μου, ο κ. Φιλιππάκης μπορεί να πληροφορηθεί λεπτομέρειες από την σύζυγο του πρώην μεγάλη τραγουδίστρια Ρούλα Σταύρου, με την οποία είχαμε μια πολύ φιλική και εγκάρδια σχέση όταν τραγουδούσε στο ROMEO και εγώ ήμουν δικηγόρος του ιδιοκτήτη της επιχειρήσεως, μεγαλοεπιχειρηματία νυκτερινών κέντρων, συλλέκτη έργων τέχνης παντός είδους Τάκη Γιγουρτάκη.

Σε όλα τα σιχάματα που είναι συγκοινωνούντα δοχεία και τις τελευταίες ημέρες ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας των ενεργειών διεθνούς εμβελείας επιχειρηματιών των οποίων είμαι δικηγόρος, θα τους στείλω ένα μήνυμα:

Ό,τι και να κάνουν στο τέλος θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Εγώ, χρησιμοποιώντας μόνο την δικαιοσύνη και την επιστήμη μου και όχι μπράβους και σιχαμερά δημοσιεύματα, θα τους νικήσω, όπως τους έχω νικήσει πάντοτε μέχρι σήμερα ό,τι και να έκαναν, γι’ αυτό είμαι κυρίαρχος και στο λειτούργημα μου, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένος πατέρας, γι’ αυτό και δεν άλλαξα ποτέ το επίπεδο της ζωής μου και κάνω πάντα αυτά που μου αρέσουν.

Μία μέρα από την ζωή μου είναι η ζωή όλων τους μαζί.

Τα υπόλοιπα την Τρίτη ή την Τετάρτη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με διευθύνσεις και ονόματα και να δω που θα κρυφτείτε μετά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου