Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Ολοκληρώνεται πολύ σύντομα σημαντικό Deal που αφορά την πώληση μεγάλου ομίλου

 

-Με αγωγή απαντά στα δημοσιεύματα του Κώστα Βαξεβάνη ο Νίκος Ευαγγελάτος του Newsit

 

-Σκέψεις για εκτυπωτική μονάδα κάνει ο επιχειρηματίας Αλέξης Αποστολόπουλος, ο οποίος διαθέτει μακρά εμπειρία στον χώρο της βιβλιοδεσίας.

 

-Τη EuroLeague, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στον χώρο του μπάσκετ, θα απολαμβάνετε αποκλειστικά μέχρι το 2023 από τα κανάλια Novasports.

 

-Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί η ΕΣΗΕΑ τους εργαζομένους στον Ομιλο Φιλιππάκη («Δημοκρατία», «Εστία» και «Εspresso»), για να βρεθεί κάποια λύση
σε σχέση με τα σοβαρά προβλήματα καθυστερήσεων στη μισθοδοσία των εργαζομένων στις παραπάνω εφημερίδες.

 

-Με απόφαση που έλαβε ο γενικός διευθυντής προγράμματος Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, η Ευγενία Βαφάκου τοποθετείται στη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Προγράμματος της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ Α.Ε.

 

-Την αντίδραση μεγαλοκαναλάρχη προκάλεσε η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να απορρίψει σε πρώτη φάση την αίτηση δανείου που κατέθεσε.

 

-∆εδοµένη είναι πλέον η παραµονή του Γρηγόρη Αρναούτoγλου στην πολυθρόνα του «The 2night show» στον ΑΝΤ1.

 

-Ο Νίκος Ξυδάκης αναλαµβάνει τη διεύθυνση του σταθµού «Στο Κόκκινο», αντί του Νίκου Σβέρκου, σε µια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για το κοµµατικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

-Μπορεί να αποχώρησε από τον Real ωστόσο η Σεμίνα Διγενή φέρεται να έχει κλείσει ήδη με την ΕΡΤ

 

Από τον Οκτώβριο η EΡT θα παρουσιάσει την καινούργια σειρά, «Τα καλύτερά µας χρόνια», στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Μελέτης Ηλίας, η Κατερίνα
Παπουτσάκη και η Υβόννη Μαλτέζου

 

-Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Τάσος Τεργιάκης, βάζει πλώρη για τη νέα καθηµερινή εκποµπή που θα παρουσιάζει στον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη.

 

-Η µπύρα Αλφα παρουσιάζει φέτος τη νέα της ταινία «Ποιος σου έµαθε το καλοκαίρι;», µε την υπογραφή της Soho Square.

 

-ΣΚΑΪ και Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν δώσει τα χέρια και στη µεταξύ τους συµφωνία περιλαµβάνεται και νέος κύκλος «Survivor» για τις αρχές του νέου έτους, όχι όµως µε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά µε δοκιµασµένη συνταγή Μαχητών-∆ιασήµων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου