Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Θολό το τοπίο στο OPEN

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να διαμηνύει ότι θα στηρίξει το εγχείρημα του Open και μάλιστα προχώρησε εσχάτως σε ΑΜΚ της τάξης των 19 εκατομμυρίων ευρώ (σας είχε ενημερώσει σχετικά η στήλη την προηγούμενη εβδομάδα) για
να καλύψει την τεράστια τρύπα στα οικονομικά του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας, ωστόσο όλες αυτές οι ζυμώσεις εντείνουν ακόμη περισσότερο την αγωνία στις τάξεις του στελεχικού δυναμικού.

 

Βλέπετε, όπως συνέβαινε και πέρυσι τέτοιο καιρό, το τοπίο σχετικά με το μπάτζετ κυρίως του ψυχαγωγικού τομέα παραμένει θολό, καθώς γι’ ακόμη μια φορά η πλευρά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει σε ισχυρές επενδύσεις στο πρόγραμμα. Κι αν φέτος η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» αποτέλεσε εξαίρεση στον γενικότερο κανόνα της μετριότητας, σώζοντας επί της ουσίας μέρος των προσχημάτων, ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι θα συμβεί κάτι ανάλογο του χρόνου, με κάποιο σίριαλ που προβάλλεται είτε σε εβδομαδιαία βάση είτε και σε καθημερινή, όπως έχει συζητηθεί εκτενώς, χωρίς πάντως να υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες αποφάσεις.

 

Μοναδική αχτίδα φωτός συνιστά μέχρι νεωτέρας η συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, που πέραν του επιτυχημένου «Just The Two Of Us», η νέα εκδοχή του οποίου θα πραγματοποιηθεί από το ερχόμενο φθινόπωρο κιόλας, έχει στα σκαριά και άλλο ένα ή δύο ακόμ projects. Την ίδια στιγμή, θα συνεχιστεί -όπως προβλέπεται από τη συμφωνία μεταπώλησης του καναλιού- και η επινοικίαση τηλεοπτικού χρόνου στην πλευρά του Φίλιππου Βρυώνη, με αιχμή του δόρατος την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

 

Μόνο που αυτή τη φορά το concept δεν θα ανατεθεί στην Αννίτα Πάνια, αλλά θα πρόκειται για μια infotainment
εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει πιθανότατα πρόσωπο θηλυκού γένους από το ήδη υπάρχον δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου