Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Ζόρια» για τις Εκδόσεις Λιβάνη

Δημοσιεύτηκε ο ισολογισμός του 2019 των Εκδόσεων Λιβάνη και έγινε αντιληπτό, πρώτον, ότι η εταιρεία τη βγάζει, δεν τη βγάζει. Δεύτερον, ότι οι μέτοχοί της, αντί να βάλουν λεφτά σε αυτήν και να τη σώσουν, επί ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν την Εκδόσεις Ρεύματα, που έβγαζε την εφημερίδα «Νέα Σελίδα», που λιβάνιζε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στις αρχές του χρόνου έβαλε λουκέτο.

 

Τρίτον, οι Εκδόσεις Ρεύματα έκαναν συνεχώς ζημιές. Τέταρτον, τον λογαριασμό των Εκδόσεων Ρεύματα θα τον πληρώσει η «Λιβάνης», στην οποία τα Ρεύματα χρωστούν ούτε λίγο ούτε πολύ 1,3 εκατ. ευρώ. Πέμπτον, από
τις πωλήσεις που έκανε η «Λιβάνης» στις Εκδόσεις Ρεύματα το 2019 δεν εισέπραξε ούτε τσακιστό ευρώ. Εκτον, οι Εκδόσεις Ρεύματα άφησαν απλήρωτο κόσμο και κοσμάκη και κυρίως τους εργαζόμενους, αφού φαίνεται ότι δεν έμεινε ούτε ευρώ.

 

Κατά τα λοιπά, οι Εκδόσεις Λιβάνη έχουν κάνει αίτηση να μπουν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Κοινώς, τον λογαριασμό για τις Εκδόσεις Ρεύματα να τον πληρώσουν τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. Επιχειρηματικότητα αλά ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου