Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

-Φημολογείται ότι ο Ιβάν μπαίνει με 15% στον ΣΚΑΪ και ο Αλαφούζος αναλαμβάνει το management του Open

 

-Επέκταση της δραστηριότητας της στις εκτυπώσεις σχεδιάζει η Νίκη Εκδοτική των αδελφών Σμυρνιωτάκη

 

-Σε πολύ καλό επίπεδο κινείται εδώ και αρκετό διάστημα η συνεργασία της Νίκης Εκδοτικής ντων Αδελφών Σμυρνιωτάκη με την «Καθημερινή» του Θέμη Αλαφούζου.

 

– Στο δυναμικό του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1 εντάσσεται ο καλός οικονομικός συντάκτης Σταμάτης Ζαχαρός. Ο συνάδελφος θα παρουσιάζει νεκπομπή με πρόσωπο-έκπληξη.

 

– Αυξημένη είναι η επιχορήγηση του Δήμου Αθηναίων προς τη δημοτική εταιρεία του, «Αθήνα» 9,84, για το 2020, όπως προκύπτει από το τροποποιημένο Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης, το οποίο εγκρίθηκε μετά την αναθεώρηση του προϋπολογισμού.

 

– Συνεργασία με τους ανθρώπους της «Ομάδας Αλήθειας» ξεκινά το προσεχές διάστημα ο όμιλος των «Παραπολιτικών». Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τα διαδικτυακά σχέδια, υπάρχουν σκέψεις και για ένα μοντέρνο προϊόν, το οποίο θα κάνει από τον Σεπτέμβριο πρεμιέρα στα ερτζιανά.

 

– Από σήμερα και κάθε δεύτερο Σάββατο στις 14.00, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Κλειώ Νικολάου θα μας ενημερώνουν από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 για ό,τι «Συμβαίνει στην Ευρώπη».

 

-Ο Alpha έδωσε το «πράσινο φως» για τη συνέχεια της πετυχηµένης σειράς «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» και τη νέα σεζόν.

 

-Η  Φαίη Σκορδά με το  «Πρωϊνό» ρίχνει αυλαία για αυτή τη σεζόν στις 3 Ιουλίου. Καλεσμένος θα είναι ο Διονύσης Σχοινάς

 

-H Wind σε συνεργασία µε το υπουργείο Υγείας προχώρησε στην υλοποίηση ενός σηµαντικού έργου, αναλαµβάνοντας να εξοπλίσει µε δωρεάν Wi-Fi όλα τα κτίρια του νοσοκοµείου «Σωτηρία».

 

-Ανανέωσε τη συνεργασία του µε τον Alpha ο ∆ήµος Βερύκιος, όπως έγινε γνωστό πριν από µερικές ηµέρες

 

-H ∆ούκισσα Νοµικού ακούγεται έντονα για την παρουσίαση του «Makeover Show», που ετοιµάζει ο ΣΚΑΪ.

 

-Πολύ κοντά σε συµφωνία µε τον Νίκο Κοκλώνη βρίσκεται το Open, προκειµένου ο επιχειρηµατίας να αναλάβει κατ΄ αποκλειστικότητα τις παραγωγές του σταθµού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00