Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το κύπελλο Αγγλίας επιστρέφει στο Mega

Δυο κορυφαίοι  αγώνες στη μάχη των προημιτελικών ζωντανά και αποκλειστικά αυτό το Σαββατοκύριακο από το Mega.

 

  • Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 19.30 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο MEGA το ματς μεταξύ Νόριτς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα «καναρίνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία και διαθέτουν στις τάξεις τους έναν από τους πρώτους σκόρερς του εφετινού πρωταθλήματος, τον Φινλανδό Τέεμο Πούκι. Οι «μπέμπηδες» του Σόλσκγιερ θέλουν να διεκδικήσουν το 13o Κύπελλο στην ιστορία τους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ κατακτήσεων, που έχει η Άρσεναλ. Ταυτόχρονα παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της εξόδου στο Champions League.

 

 

Περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

  • Την Κυριακή 28/6 στις 18.00 η Λέστερ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο ντέρμπι της 8άδας του θεσμού. Οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες (2016 και 2017 αντίστοιχα) πριν τη Μάντσεστερ Σίτυ, ήδη μονομαχούν για την 4άδα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βρεθούν στον 5ο τελικό της ιστορίας τους, έχοντας χάσει τους προηγούμενους (ο τελευταίος το 1969), ενώ οι Λονδρέζοι βρίσκονται στο κυνήγι του 9ου τροπαίου. Σμάιχελ, Ολμπράιτον, Βάρντι, Ιχεανάτσο, Κέπα, Καντέ, Ζιρού και Γουίλιαν είναι μερικοί από τους αστέρες, που θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του King Power.

 

 

 

Περιγράφει ο Μιχάλης Τσώχος

Αμέσως μετά, στη SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE, με τον Αντώνη Καρπετόπουλο, ζωντανή σύνδεση με τον Αγγλικό Βορρά για τα στιγμιότυπα από τον 3ο προημιτελικό ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτυ και όλα όσα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, ανάμεσα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ.

Μια βραδιά ποδοσφαίρου, με όλη τη δράση και της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA

Σάββατο 27 Ιουνίου στις 19:30 και Κυριακή 28 Ιουνίου στις 18:00

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00