Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι Παπαδηµούληδες του γραφείου Τύπου συστηµικής τράπεζας

Υπάρχει μια συστημική τράπεζα της οποίας η διάρθρωση του γραφείου Τύπου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς συγκεντρώνει φανατικούς οπαδούς της πρώην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό ίσως να μην είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν δεν είχαν γίνει διαρροές από την εν λόγω τράπεζα διαχρονικά και κατά σύμπτωση όλες αφορούσαν τη Νέα Δημοκρατία.

 

Βέβαια, η διοίκηση της τράπεζας δεν ξέρει τίποτα για τις διαρροές. Ούτε άκουσε τίποτα για τα τηλέφωνα Φίλη προκειμένου να προσληφθεί σημερινό στέλεχος του γραφείου Τύπου. Και φυσικά φροντίζει να επιβραβεύει με αυξήσεις τους ανθρώπους που παρέχουν τις καλές τους υπηρεσίες στην προώθηση των συμφερόντων πληροφόρησης του κοινού από την τράπεζα. Ετσι έφτασε στέλεχος του γραφείου Τύπου να παίρνει γύρω στα 7 χιλιάρικα τον μήνα και άλλο στέλεχος, που κυκλοφορεί με δίχαλες παντόφλες στην τράπεζα όταν θυμάται να πάει, να εισπράττει μηνιαίως γύρω στις τριάμισι χιλιάδες.

 

Με αριστερό πρόσημο πάντα, όπως ο Παπαδημούλης. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση με τους φίλους των τραπεζιτών, που προσλαμβάνονται στις τράπεζες χωρίς να έχουν καμία ιδέα (πέραν της μεγάλης για τον εαυτό τους) για το αντικείμενο, αποτελεί ένα θέμα προς διερεύνηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου