Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Χάσμα μεταξύ Κουμουνδούρου και φιλοΣΥΡΙΖΑϊκών sites

Στους ατυχείς χειρισμούς του Νίκου Παππά αποδίδεται από άσπονδους φίλους του πρώην πανίσχυρου υπουργού των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με μια ομάδα ιδιοκτητών διαδικτυακών Μέσων που πρόσκεινται στην Κουμουνδούρου και τα προηγούμενα χρόνια στήριξαν μέχρις εσχάτων τη διακυβέρνηση Τσίπρα.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως αν ρίξει κανείς μια ματιά στα κύρια θέματα των εν λόγω ιστοτόπων θα διακρίνει διάθεση έντονης κριτικής στην ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με κεντρικό επιχείρημα την έλλειψη ισχυρού αντιπολιτευτικού λόγου.

 

Οι εν λόγω κύκλοι κατηγορούν ευθέως τον Ν. Παππά πως μετά την εκλογική ήττα της 7ης Ιουλίου τους άφησε κυριολεκτικά στην τύχη τους, αναζητώντας άλλες συμμαχίες, όχι πια για τις ανάγκες του κόμματος, αλλά για δική του προβολή.

 

Κι αν στους κόλπους των προεδρικών υπάρχει έντονος προβληματισμός για αυτό, στον αντίποδα οι θιασώτες της αξιωματικής αντιπολίτευσης βλέπουν το επικοινωνιακό παραμάγαζο που έστηναν όλα αυτά τα χρόνια τα «μεγάλα κεφάλια» του συστήματος Τσίπρα, όπως ο Παππάς, ο Καρτερός, ο Τζανακόπουλος και οι άλλοι, να κλυδωνίζεται σοβαρά και να μην μπορεί να διατηρήσει αξιοπιστία ούτε για τη βάση του 3% του παραδοσιακού ΣΥΡΙΖΑ.

Καλογρίτσας και «DOCUMENTO»

 

Στο μεταξύ, έτοιμος να αποκαλύψει το παρασκήνιο της έκδοσης της εφημερίδας «Documento» είναι ο κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας.

 

Οσα αποκαλυπτικά αναφέρει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις εδώ και καιρό και σχετίζονται με το εκδοτικό εγχείρημα του Κ.
Βαξεβάνη σύντομα θα αποτυπωθούν και σε ιστορία, που σίγουρα δεν θα είναι καθόλου βολική για τον κουμπάρο του Ν. Παππά.

 

Ο κ. Καλογρίτσας, που ουσιαστικά ήταν ο βασικός χρηματοδότης του «Documento», φαίνεται ότι φρόντισε να κρατήσει καλό ημερολόγιο, εκτός από τον λογαριασμό, που σχετίζεται αποκλειστικά με την έκδοση της εφημερίδας του Βαξεβάνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου