Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σάλος από τις αποκαλύψεις των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για το παρακράτος επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Μία αποκάλυψη που προκαλεί «πολιτικό σεισμό» και ρίχνει φως στη δράση κυκλωμάτων στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

 

Στο φως έρχονται οι απίστευτοι διάλογοι κορυφαίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έπαιρναν ανοικτά εντολές από την Ελενα Τζούλη, προκειμένου να συλληφθούν οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος καθώς και οι διαταγές της «να κινηθούν άμεσα», η παραδοχή της φυσικής παρακολούθησης του εκδότη των «Π».
protoselido

 

Παράλληλα αποκαλύπτεται και το δίκτυο με τον πρώην αξιωματικό και κουμπάρο τους, Σπύρο Παπαχρήστο και δικηγόρους, πολίτες, εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς που είχε καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αποκαλύψεις προκαλούν ήδη σάλο με τη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσής της να ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν θέση.

Το μόνο που δεν ήξεραν ο Πάνος Καμμένος και η Έλενα Τζούλη εκείνο το αλησμόνητο 48ωρο της σύλληψης όμως, ήταν ότι ο συγκυβερνήτης τους, Αλέξης Τσίπρας, μέσω της ΕΥΠ τους παρακολουθούσε. Στην εν λόγω έρευνα της ΕΥΠ η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ υπό τη διοίκηση του Γιάννη Ρουμπάτη περιλαμβάνονται χιλιάδες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις βιντεοσκοπημένες συναλλαγές με παραδόσεις φακέλων με χρήματα ενώ περιγράφεται πλήρως η δομή ενός κυκλώματος το οποίο κατάφερνε μέσα από παράνομες δραστηριότητες να έχει έσοδα που αγγίζουν το 1 000.000 ευρώ μηνιαίως.

Στο 70σέλιδο έγγραφο της ΕΥΠ , όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε ένα κομβικό πρόσωπο στον χώρο της ΕΛ. ΑΣ τον απόστρατο αξιωματικό Σπύρο Παπαχρήστου ο οποίος δολοφονήθηκε μπροστά από την ταβέρνα Κρητικός στην Παλλήνη τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Μαΐου 2018 ο οποίος ήταν κουμπάρος με τον επιχειρηματία Νίκο Πατέρα αλλά και τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ώρες μετά την κυκλοφορία της εφημερίδας αλλά και τις σφοδρές αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Κουμουνδούρου προχώρησε σε μία ανακοίνωση που όμως δεν απάντησε σε καμία απολύτως κατηγορία, δεν έριξε φως σε κανένα σκοτεινό σημείο της… 5ετίας τους, δεν έκανε ούτε μία αναφορά στον Πάνο Καμμένο και την Έλενα Τζούλη.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου