Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

Καλοκαιρινό λουκέτο έρχεται σε εβδομαδιαία εφημερίδα, που καταγράφει ολοένα και μεγαλύτερες απώλειες

 

Συνεργασία έχει ξεκινήσει το Real Group των Χατζηνικολάου – Κουρή με τις εκδόσεις Σμυρνιωτάκη

 

-Νέα εκτυπωτική μονάδα για περιοδικά ετοιμάζει η Νίκη Εκδοτική των αδελφών Σμυρνιωτάκη. Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στην απόκτηση ακινήτου, που βρίσκεται κοντά στις παλιές εγκαταστάσεις της Βιβλιοσυνεργατικής.

 

-Για να ξέρετε, σε «Αυγή» και «Κόκκινο» έχουν αρχίσει να οδηγούνται σε αδιέξοδο τα σχέδια που σχετίζονται με την εξυγίανση του κομματικού ομίλου. Η μείωση της διαφήμισης σε συνδυασμό με τις σωρευμένες ζημίες οδηγούν σε κραχ το μαγαζί της Κουμουνδούρου.

 

-Πρόταση από την ΕΡΤ δέχθηκε γνωστός παρουσιαστής που «τρέχει» βραδινή εκπομπή σε περιφερειακό κανάλι της Αττικής.

 

-Αποστάσεις ασφαλείας από τον εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη κρατά εσχάτως και ο επί χρόνια δικηγόρος της «Δημοκρατίας» Μανώλης νΜαργωμένος. Προφανώς ο άνθρωπος δεν είχε πάρει νχαμπάρι τα όσα σχεδίαζαν στο παρασκήνιο ο εκδότηςμε τον Μίμη και τους υπολοίπους.

 

-Κάτι καλό (κυρίως πρωτοποριακό) ετοιμάζει στον χώρο του Διαδικτύου η ομάδα που διαχειρίζεται το νέο site timeline.gr.

 

-∆εδοµένη θα πρέπει να θεωρείται η προβολή του ριάλιτι «Αγρότης, µόνος, ψάχνει» στον ΣΚΑΪ, παρουσιάστρια του οποίου θα είναι η Ελένη Τσολάκη.

 

Σύµφωνα µε τα σχετικά στοιχεία, περισσότεροι από 1,7 εκατοµµύρια τηλεθεατές έχουν εισέλθει στην πλατφόρµα ERTFlix για να δουν το περιεχόµενό της.

 

 

Νωρίτερα έρχεται στις οθόνες του ΣΚΑΪ το «Big Brother», µε ειδικά µέτρα προστασίας, λόγω κορονοϊού, και κάποιες αλλαγές στη σύνθεση των παικτών και στις διαδικασίες. Η πρεµιέρα του ριάλιτι αναµένεται το πρώτο δεκαήµερο του Σεπτεµβρίου

 

Το νέο show µεταµορφώσεων του ΣΚΑΪ, «The Makeover Show», είναι πολύ πιθανό να αναλάβει η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

  • Σε φάση «διαζυγίου» βρίσκεται πρωτοκλασάτο στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού, που, όπως όλα δείχνουν, έχει συγκρουστεί με την ιδιοκτησία του καναλιού.  Πρόκειται για πρόσωπο του οποίου η αποχώρηση θα προκαλέσει (κανονικό) σεισμό. Μάλιστα, ουδείς μέχρι στιγμής έχει αντιληφθεί το μέγεθος της κρίσης που υπάρχει ανάμεσα στο αφεντικό και το προς απομάκρυνση στέλεχος. Παρα ταύτα, οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο δεν αποκλείουν στο πεδίο αυτό να δρομολογηθούν εξελίξεις ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

 

Αποχωρεί από τη γενική διεύθυνση τεχνολογικών υπηρεσιών της ΕΡΤ ο Πέτρος Φίλος, παραδίδοντας τη θέση στον νέο επικεφαλής, Αρίστωνα Κοντιζά.

 

Συνάντηση µε τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Στέλιο Πέτσα είχε, σύµφωνα µε πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Αθανάσιος Κουτροµάνος. Αντικείµενο ήταν η συζήτηση επί σοβαρών εκκρεµοτήτων του Συµβουλίου.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00