Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Τσαµάζ του ΟΤΕ συζητά με Αλαφούζο και Ιβάν για αθλητικό κανάλι

Σε συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ισχυρός άνδρας της Cosmote TV, Μιχάλης Τσαμάζ. Σκοπός των διερευνητικών επαφών είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας κατά την επόμενη αγωνιστική στο πεδίο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, που αφορούν τους εντός έδρας αγώνες των ποδοσφαιρικών ομάδων του ΠΑΟ (Αλαφούζος), ΠΑΟΚ (Σαββίδης) και ΑΕΚ (Μελισσανίδης).

 

Εδώ και χρόνια το αφεντικό της Cosmote είναι αλήθεια ότι αναζητούσε φόρμουλα συνεργασίας με τους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε καταστεί εφικτό εξαιτίας της διαχρονικής συνεργασίας που είχαν οι ομάδες με τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova. Πριν από τις πρόσφατες εξελίξεις, που σχετίζονται με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Forthnet, πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση θέλουν
πρώτιστα το αφεντικό του ΣΚΑΪ και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟ και δευτερευόντως τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΑΕΚ) και τον Ιβάν Σαββίδη (ΠΑΟΚ) να συζητούν με τον Μιχάλη Τσαμάζ ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν, που θα φιλοξενηθεί στον δορυφόρο της Cosmote TV.

 

Με βάση τις συζητήσεις που έχουν γίνει και με δεδομένο ότι ο ΟΤΕ δεν δείχνει διάθεση να ξοδέψει υπέρογκα ποσά για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των τριών ομάδων, επί τάπητος έπεσε η ιδέα ενός ενδιάμεσου μοντέλου, αλά ΠΑΟΚ TV.

 

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το διαδικτυακό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έχει να κάνει με το γεγονός ότι μιλάμε για ένα κανάλι που θα εκπέμπει όχι μέσω Διαδικτύου, αλλά μέσα από τη δορυφορική πλατφόρμα της Cosmote TV. Επί της ουσίας, ο κ. Τσαμάζ θα «ανεβάσει» στον δορυφόρο τρία διαφορετικά κανάλια. Το ερώτημα που εύλογα τίθεται είναι πώς θα μπορεί ένας ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσει έναν αγώνα. Η διαδικασία θα είναι πανομοιότυπη με
εκείνη του ΠΑΟΚ TV.

 

Επί της ουσίας, θα μπορεί με ένα λογικό τίμημα και χωρίς να έχει την υποχρέωση να γίνει κάποιος συνδρομητής να παρακολουθεί αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Αν και οι σχετικές συζητήσεις είχαν προχωρήσει, κανείς δεν μπορεί πλέον να προεξοφλήσει οτιδήποτε, από τη στιγμή που υπήρξε λύση στο θέμα της Forthnet. Απεναντίας, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος ισχυρός άνδρας και της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova, Νίκος Σταθόπουλος, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και (τηλεοπτικές) ιδέες με τον ισχυρό άνδρα του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου