Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

Σχετικά με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί συνεργασίας Σαββίδη – Αλαφούζου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος αναζητεί λύσεις για τις παραγωγές που είναι κλινικά νεκρές ελλείψει budget. Ετσι, συζητά με την πλευρά Αλαφούζου τη… συνεργασία, δηλαδή την αγορά παραγωγών στην ΚΑΠΑ Studios, προκειμένου το κανάλι να μη μείνει στον αέρα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο λόγω έλλειψης προγράμματος.

 

        .Δυσκολίες αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο Deal,  που βρισκόταν σε εξέλιξη στον χώρο των Media

 

-Σε φάση διαπραγματεύσεων με τους δημοσιογράφους βρίσκεται η Εύη Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ

 

 

-Ο Τάσος Αραμπατζής, έως σήμερα διευθυντής μάρκετινγκ, αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή πωλήσεων και εξακολουθεί να αναφέρεται στον Λεωνίδα Μισαλάκη, Country Director της Opel Ελλάς ΑΕΕ.

 

– Στα σκαριά βρίσκεται εκδοτική προσπάθεια με στελέχη που αποχώρησαν προσφάτως από καλή ημερήσια εφημερίδα.

 

-Η COSMOTE TV υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες σειρές μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων και εταιρειών παραγωγής, όπως το CBS, η Paramount και η NBC/ Universal.

 

-Ελαφρώς ανοδική φαίνεται να είναι η επένδυση των brands στο ραδιόφωνο, όσον αφορά την προβολή τους σε αυτό, όπως προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία του Μαΐου του Spot Monitor, σχετικά με τους διαφημιζόμενους στο ραδιόφωνο.

 

-Φαρμακοποιοί που την είδαν δημοσιογράφοι εσχάτως έχουν πυκνώσει τις περισπούδαστες αναλύσεις τους για τα συμβαίνοντα στον Τύπο. Και φυσικά ο μόνος «αθώος» οργανισμός είναι η «Εφημερίδα των Συντακτών», με τους είκοσι και πλέον συνταξιούχους, συμπεριλαμβανομένης της Αντας Ψαρά.

 

-Νέα επιστολή µε αιτήµατα των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθµών κατέθεσε η ΕΕΤΕΠ στους αρχηγούς των πολιτικών κοµµάτων, στην οποία σηµειώνει πως η τοπική διαφήµιση σχεδόν µηδενίστηκε.

 

-Από ποιον είχε πάρει συστατική επιστολή για τις σπουδές του ο επικεφαλής της BC Ρartners, της εταιρείας που αποκτά τη Nova, κ. Νίκος Σταθόπουλος; Με ποιον κορυφαίο πολιτικό έχει στενές προσωπικές σχέσεις; Απαντήσεις  προσεχώς…

 

-Η πολυβραβευµένη σειρά «Mad Men» έρχεται µε όλους τους κύκλους επεισοδίων (7 κύκλοι, 92 επεισόδια) στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

 

-∆εν θα γίνουν φέτος τα Mad Video Music Awards για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια, λόγω των εξελίξεων µε τον κορονοϊό.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου