Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

Φρέσκο χρήμα αποφάσισαν να ρίξουν οι επενδυτές που εξακολουθούν να πιστεύουν στο εγχείρημα της εφημερίδας «Μακεδονία»

 

Το κατώφλι του Μαξίμου πέρασε την Πέμπτη πασίγνωστος δημοσιογράφος, που φλερτάρει με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

 

              

                    – «Τροχονόμος» σε διάφορες δουλειές του Δημοσίου έχει μπει -όπως κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα- η V+O των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου. Οι δύο διαφημιστές, αν υπήρχε δυνατότητα, θα ζητούσαν με ΠΝΠ να είναι η υποχρεωτική η συνεργασία των φορέων του Δημοσίου με την εταιρεία τους.

 

 

Με μια σειρά ενεργειών, οι επιτελείς της Nova έχουν καταφέρει και έχουν ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό το μπουκέτο της πρώτης δορυφορικής πλατφόρμας στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας το πλούσιο premium τηλεοπτικό της περιεχόμενο, έτσι ώστε να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο την ανάγκη για ποιοτική ψυχαγωγία.

 

Κυκλοφορεί εντόνως στην πιάτσα ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει συγκροτήσει «μαύρη λίστα» με πρόσωπα που ήταν κοντά στον Δ. Μιχαλέλη.

 

 

Ο Ευτύχης Βαρδουλάκης και ο Σωκράτης Τσίχλιας ανέλαβαν επιτελικό ρόλο στην επιτροπή «Ελλάδα 2021». Την ίδια ώρα, παραµένουν ο Γιάννης Αντύπας, η Ματίνα Βεντούρα και η Αντρη Κωνσταντίνου.

 

 

Οι επισκέψεις του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη σε εισαγγελικά γραφεία έχουν αρχίσει και προκαλούν ποικίλα σχόλια στους διαδρόμους της «Θέμιδας». Πέραν τούτου, οι συχνές αναφορές στο πρόσωπο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα από τον παρουσιαστή της «Δίκης» δημιουργούν ενόχληση στον εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου.

 

 

Το πρόσωπο που θα αναλάβει το ολικό rebranding της ΕΡΤ µέσω της νεοσύστατης Γενικής ∆ιεύθυνσης Marketing επέλεξε η διοίκηση. Ο λόγος για την Κων. Κουτρούλη, που αναλαµβάνει γενική διευθύντρια Marketing και Εµπορικής Εκµετάλλευσης.

 

 

∆εν θα  πραγµατοποιηθούν τα Mad Video Music Awards φέτος για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια λόγω του κορονοϊού.

 

 

Εκτός Alpha τέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφού ο τηλεοπτικός σταθµός της Κάντζας διέκοψε τη συνεργασία τουµαζί του.

 

 

Στον Σκαϊ φέρεται να έκλεισε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μάλιστα με δική της εκλπομπή, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες.

 

 

Εκτός από το δελτίο ειδήσεων, ο Νίκος Χατζηνικολάου, που ανανέωσε µε τον ΑΝΤ1 για ακόµα δύο χρόνια, θα παρουσιάζει και την εκποµπή «Ενώπιος ενωπίω»

 

 

Το εισιτήριο για την ερχόµενη τηλεοπτική σεζόν πήρε ο «Πιο αδύναµος κρίκος» στον ΣΚΑΪ, µε παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος

 

Υπό το concept «Η ζωή µας σε µια κάψουλα», η Flybee µε τον Γιώργο Γλυνό από την Bezier και την Top Cut – Modiano υπογράφουν τη νέα καµπάνια για τις κάψουλες Dimello.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00