Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

  -Στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Μαξίμου βρέθηκαν προ ημερών οι Θοδωρής Κυριακού και Στρατής Λιαρέλης

 

-Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το διαφημιστικό πρόγραμμα που αφορά την τουριστική προβολή στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου. Μάλιστα, θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον αν δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται σχετικά με τη διαφημιστική που έχει «κλείσει» τη δουλειά, πριν καν αυτή εκταμιευτεί από το υπουργείο Μετανάστευσης προς τον ΕΟΤ.

 

Τα οικονομικά του αθλητικού site που πληρώνει, αλλά και τη δομή της εταιρείας που το ελέγχει ζήτησε προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης

 

Το 50% του κόστους υποτιτλισμού μοιράζονται η Cosmote και η ΕΡΤ για τις ξένες σειρές που προβάλλουν. Η κρατική τηλεόραση «αγοράζει» τους υπότιτλους από την Cosmote και τη Forthnet πληρώνοντας στη συνδρομητική το 50% της αξίας τους

 

Φημολογείται εντόνως στην αγορά ότι δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου σίγουρη η ολοκλήρωση του deal που σχετίζεται µε την πώληση της Forthnet.

 

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας βρίσκονται η online στοιχηματική εταιρεία Interwetten και η Super League. H συμφωνία αφορά την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και, σύμφωνα με το εξειδικευμένο site Sport Business, θα υπογραφεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα από το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

 

Τελικά, ο Μάρκος Σεφερλής θα ξεκινήσει εκποµπή στoν ANT1 µε ένα διαφορετικό κόνσεπτ που δεν έχει ξαναγίνει στηνελληνική τηλεόραση.

 

Το «Rouk Zouk» και το  «The 2Night Show» θα προβάλλονται και την επόμενη τηλεοπτική  σεζόν, αφού Μακρυπούλια και Αρναούτογλου συμφώνησαν με τον ΑΝΤ1.

 

Ο εκδότης από τη Λάρισα που ασκεί την τέχνη της εισφοροδιαφυγής, τουλάχιστον, το πράττει µε υπογραφή ορκωτού. Του δίνει άραγε και φορολογικό πιστοποιητικό, δεδοµένου ότι προκύπτουν σοβαρά ζητήµατα, που σχετίζονται και µε φοροδιαφυγή;

 

Χωρίς έρεισµα κινδυνεύει να µείνει ο επικεφαλής των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος είναι πλήρως εκτεθειµένος στους εργαζοµένους της «Αυγής» και του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», αφού παρά τις διαβεβαιώσειςτης Κουµουνδούρου, δεν υπάρχει καµία ένδειξη οικονοµικής ανάκαµψης.

 

Μια νέα υπηρεσία δορυφορικής τηλεόρασης προστίθεται στη Βουλγαρία με άρωμα… ελληνικό από την 1η Ιουνίου. Ιδρυτές της είναι ο Maxim Zayakov, ένας από τους πρώην ιδιοκτήτες της Bulsatcom, και ο Γιώργος Σκίκος, πρώην τεχνικός διευθυντής της Hellas Sat, νυν μέτοχος της Neosat. Η πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσει τον BulgariaSat-1 και θα περιλαμβάνει 4 πακέτα με 210 τηλεοπτικά κανάλια, ενώ τους δύο πρώτους μήνες θα προσφέρεται δωρεάν

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου