Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Ο Παναγιωτόπουλος και το… κοµµένο κρεµµύδι για τον Ιβάν

Στήνει τον οδηγό δελτίου όπως πάντα την τελευταία στιγμή. Ξεκινά το δελτίο στις 7.30 και ύστερα από λίγο αρχίζει το δελτίο του ΣΚΑΪ. Τότε γυρίζει με θαυμασμό και λέει: «Κοιτάτε πώς ξεκινά ο ΣΚΑΪ». Μένουν όλοι κάγκελο, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος και ακυρώνει τη δική του επιλογή στα πρώτα θέματα, βάζοντάς τα ταυτόχρονα με τους… τεχνικούς γιατί δεν μπορούν να μετακινήσουν το στρογγυλό τραπέζι.

 

Αυτά τα ευτράπελα και όχι μόνο συμβαίνουν καθημερινά στο Open, με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο (φωτ.) να βάζει πραγματικά την προσωπική του σφραγίδα και να ονειρεύεται να πάρει μεταγραφή την Κοσιώνη, αλλά χωρίς… λεφτά. Βέβαια,  αυτά μπορεί να προκαλούν και γέλιο, άλλα όμως όχι. Οπως η στρατολόγηση των τεσσάρων, μεταξύ των οποίων και τέως και πλέον νέα πριγκίπισσα της Παιανίας, που έχουν την υποχρέωση της παροχής αναφοράς για τους ατάκτους.

 

Η ανασφάλεια δυστυχώς είναι κακός σύμβουλος. Οπως και η ανάγκη επιβολής μέσω της επίδειξης δύναμης. Και η επίδειξη αυτή γίνεται και με… τα κρεμμύδια, τα οποία ενοχλούν τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο τόσο πολύ που όποιος έχει φάει αποβάλλεται από τις συσκέψεις. Βέβαια, ο άνθρωπος το λέει ότι τον ενοχλούν οι μυρωδιές από
τα φαγητά και πιο πολύ το κρεμμύδι.

 

Οπότε, όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, με τον Παναγιωτόπουλο στο τιμόνι μπορεί το Open να πιάνει 3% με το ζόρι, αλλά θα καταφέρει να κόψει το κρεμμύδι από τη δίαιτα του Ιβάν Σαββίδη. Εκτός από τα διασκεδαστικά από την παρουσία Παναγιωτόπουλου στο κανάλι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, υπάρχει και μια ακόμη εξέλιξη που σχετίζεται με την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε προ ημερών με τη συμμετοχή του Ιβάν. Οπως άφησε να διαρρεύσει ο ομογενής επιχειρηματίας, δείχνει ενθουσιασμένος με τα μονοψήφια νούμερα του Open και τις χαμηλές κυκλοφορίες του «Εθνους της Κυριακής».

 

Προφανώς, δεν του έχουν στείλει ακόμη τον πραγματικό λογαριασμό, διαφορετικά δεν εξηγούνται οι σχετικές διαρροές

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00