«Άγριες Μέλισσες»: Νέο πρόσωπο στο Διαφάνι (εικόνα)

Στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να εμφανιστεί ένας νέος ηθοπιός που θα  ενσαρκώσει τον ρόλο του Ιορδάνη Αλεξανδρή.  Ο Λάμπρος Κωνσταντέας σε ρόλο guest.

 

Μάλιστα, ο Ιορδάνης Αλεξανδρής στη σειρά θα είναι ένας έμπορος υφασμάτων, από τη Ροδιά, που επισκέπτεται το χωριό στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Ρίζω και την Ουρανία.

Επιπλέον, έχει κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του, είναι παιδί εργατικό, ευγενικό και έξυπνο. Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμα λόγος για τις συχνές του επισκέψεις κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Δρόσω. Έχει τραβήξει την προσοχή του και ο Ιορδάνης αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ρίζως για να την προσεγγίσει. Παρά την αρχική άρνηση της Δρόσως όμως, ο θετικός χαρακτήρας του και οι τρόποι του, την κερδίζουν και ο Ιορδάνης δείχνει αποφασισμένος να την κατακτήσει.

Μόνο που αν τα καταφέρει όλη η συμφωνία της Δρόσως και της Ασημίνας θα τιναχτεί στον αέρα. Θα υποκύψει η Δρόσω στο φλερτ ενός ανθρώπου που δείχνει τέλειος για εκείνη, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση της με την αδερφή της; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Τα προβλήματα ανάμεσά τους, μόλις πήραν μια άλλη τροπή.