Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Νίκη Κεραμέως στο Live News – «Έτσι ανοίγουν δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την πρώτη Ιουνίου»

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε, το απόγευμα της Δευτέρας η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με αφορμή το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών την πρώτη Ιουνίου.

 

 

“Ήταν ομόφωνη η απόφαση της επιτροπής των ειδικών για το περαιτέρω άνοιγμα των σχολείων. Έχει μεγάλη σημασία αυτό. Πράγματι η εμπειρία από γυμνάσια και λύκεια είναι πολύ αισιόδοξη. Τα μέτρα τηρήθηκαν υποδειγματικά” σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Κεραμέως, προσθέτοντας στον Νίκο Ευαγγελάτο πως “να είστε βέβαιος ότι όλα έχουν συνυπολογιστεί. Προφανώς συμπεριφέρεται διαφορετικά ένα παιδί του δημοτικού. Τα παιδιά είναι ήδη έξω, στις γειτονιές. Είναι πιο ασφαλή τα παιδιά στο σχολείο. Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για να μάθουν πώς θα τροποποιηθεί κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους για να προσέχουν τους εαυτούς τους και τους άλλους”.

 

 

 

 

“Αν το τμήμα έχει λιγότερα από 15 παιδιά, θα μπορεί να λειτουργεί καθημερινά. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για τηλε-εκπαίδευση. Περισσότερο στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία βλέπουμε ότι θα λειτουργούν καθημερινά. Εφαρμόζεται ήδη η τηλε-εκπαίδευση. Φέραμε ρύθμιση, φέραμε υπουργική απόφαση, από εκεί και πέρα ο καθένας τίθεται προ των ευθυνών του. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά που μένουν σπίτι να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση” πρόσθεσε, επίσης, η υπουργός Παιδείας στο Live News.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου