Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Μίµης αποκάλυψε τον ρόλο Φιλιππάκη

Στο κενό και μάλιστα το κανονικό, φαίνεται ότι έχουν πέσει τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της στήλης που αφορούν τον όμιλο της «Δημοκρατίας». Συγκεκριμένα, και παρά τα στοιχεία που εμπεριέχονται στα επίμαχα δημοσιεύματα, ουδείς εκ των αρμοδίων έκρινε σκόπιμο να ελέγξει την εκδοτική επιχείρηση του μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη .

 

Ακόμη και η αποκάλυψη σχετικά με τις ανέλεγκτες χρήσεις άφησε παγερά αδιάφορες τις υπηρεσίες, που προφανώς εκλαμβάνουν ως απολύτως λογική παράλειψη τη συγκεκριμένη ενέργεια. Επίσης, κανείς δεν ασχολήθηκε με την περίπτωση του ορκωτού λογιστή που είχε ελέγξει τις εταιρείες του κ. Φιλιππάκη και του οποίου αφαιρέθηκε η άδεια άσκησης επαγγέλματος.

 

 

Και την ίδια ώρα που ο όμιλος της «Δημοκρατίας» συνεχίζει την καριέρα του στην ασυνέπεια, αφήνοντας απλήρωτους εργαζομένους, προμηθευτές και Δημόσιο, ο κ. Φιλιππάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ακόμη τεράστια περιπέτεια. Ο λόγος για την εμπλοκή του στο διερευνώμενο μετά και τη σχετική απόφαση της Βουλής- παραδικαστικό κύκλωμα που δρούσε επί των ημερών της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

 

Αυτό ενδεχομένως να είναι και το πιο δύσκολο παζλ που καλείται να λύσει ο μεγαλοεκδότης, αφού τυχόν παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο εκ των πραγμάτων επιτείνει επιχειρηματικό αδιέξοδο στο οποίο ήδη έχει περιέλθει.

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, ο κ. Φιλιππάκης υπήρξε κεντρικό πρόσωπο, εξέλιξη που σίγουρα δεν ικανοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και όσους έχουν να λαμβάνουν από τον εκδότη της «Δημοκρατίας».

 

Το χειρότερο για τον τελευταίο ήρθε από τον στενό φίλο του, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος στην προσπάθειά του να ξεμπερδέψει ο ίδιος, το μόνο που πέτυχε ήταν να μπερδέψει και μάλιστα για τα καλά τον
κ. Φιλιππάκη.

 

Η αναφορά στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, σε συνδυασμό με μια σειρά από στοιχεία που προκύπτουν από δημοσιεύματα της «Δημοκρατίας», κάνουν να φαντάζουν όαση οι
ακάλυπτες επιταγές, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι  και οι φορολογικές παρατυπίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00