Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Παντελής Καναράκης μιλά αποκλειστικά στο MEDIA.GR και… τρολάρει την Θεοδωρίδου

Είναι κολλητός φίλος με την Νατάσα Θεοδωρίδου εδώ και 20 χρόνια. Μαζί έχουν περάσει πολλά και  αγαπιούνται βαθιά! Ο Παντελής Καναράκης δεν σταματά να την πειράζει και εκείνη να τρελαίνεται με το χιούμορ του. Της τα «χώνει» δημόσια για όλα και εκείνη το απολαμβάνει καθώς είναι  ακομπλεξάριστη και με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Γι αυτό και τα βιντεάκια που ανεβάζουν στο Instagram κάνουν θραύση!

 

 

 

Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 23:000 στο Mega, στην  μοναδική συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, ο Παντελής Καναράκης θα την…αιφνιδιάσει ξανά και θα χαρίσει απίστευτο γέλιο στους τηλεθεατές!

Ο ίδιος μια αποκλειστικά στο media.gr   για την ξεχωριστή αυτή βραδιά

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα είμαστε όλοι μαζεμένοι σε ένα μεγάλο «σπίτι»  να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε να γελάσουμε, να αισθανθούμε»  δηλώνει ο ταλαντούχος  ηθοποιός ενώ για  την δική του ξεχωριστή εμφάνιση που θα …συζητηθεί έχει να πει με το μοναδικό χιούμορ που τον διακρίνει « Όσο και να προσπαθούν τα κυκλώματα να με φιμώσουν, καμία Θεοδωρίδου  δεν θα σταθεί εμπόδιο στην διεθνή καριέρα μου! Σταθερά σας αγαπάω» δηλώνει γελώντας στο media.gr

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου