Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

Καμία ουσιαστική απάντηση για τους 25 συνταξιούχους της «Εφημερίδας των Συντάκτων»

 

 

Ενισχύεται η ταινιοθήκη της ΕΡΤ με την προσθήκη άλλων 21 αμερικανικών κινηματογραφικών ταινιών.

 

 

Το ενδεχόμενο αναστολής έκδοσης του εντύπου «DOCUMENTO» έχει επιστρέψει στο τραπέζι του Βαξεβάνη

 

Σκέψεις για μετατροπή του «Παρέα» FM σε ενημερωτικό ραδιόφωνο κάνουν οι Βρυώνης – Φουρθιώτης.

 

Στην αναζήτηση ραδιοφωνικής συχνότητου Φιλιππάκη τας βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ισχυρός παράγοντας, που δραστηριοποιείται στον χώρο των μουσικών παραγωγών. Το αυτό ψάχνει και ο Γιώργος Αρσενάκος της Panik.

 

Η Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17/5) και προχωρά σε μια σημαντική εμπορική προσφορά, με κεντρικό άξονα την αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελος της ελληνικής οικογένειας και ιδιαίτερα των μαθητών, για τους οποίους η ανάγκη για υψηλές ταχύτητες Internet λόγω της τηλεκπαίδευσης είναι αυξημένη.

 

Πολύπειρος δημοσιογράφος -με σταθερή στήλη σε κυριακάτικη εφημερίδα- επιμελείται την ανώνυμη οικονομικοπολιτική στήλη γνωστού φιλομητσοτακικού site. Ο εν λόγω διατηρεί διαχρονικά καλές σχέσεις και με την ελληνική χρηματαγορά.

 

Εσχάτως είδαν το φως της δηµοσιότητας πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της Φαίης Σκορδά να εντάξει στο πάνελ της την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία πολύ δύσκολα θα παραµείνει στο Open

 

Τέλος η Eurovision για το 2020, τέλος και η σύµβαση της ΕΡΤ µε την εταιρεία ΕΥΕ FILM Παραγωγή Ταινιών, η οποία είχε αναλάβει την εκτέλεση της σχετικής µεικτής παραγωγής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου