Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Super διαγωνισμός από την εκπομπή του Mega «Γυμναστική…από σπίτι»

Ακόμα ένα κίνητρο για να γυμναζόμαστε παρέα με τη Ζωή Δημητράκου έδωσε η εκπομπή «Γυμναστική…από σπίτι» (καθημερινά στις 11:20, MEGA).

Οι τηλεθεατές έχουν από  τη Δευτέρα 18 Μαΐου τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα σημαντικό δώρο που προσφέρει η εκπομπή για να μπορούμε να ακολουθούμε με ασφάλεια τις ασκήσεις που προτείνει η αγαπημένη γυμνάστρια. Τα ιδανικά αθλητικά παπούτσια που αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της εμφάνισής μας και είναι σχεδιασμένα για καθημερινό training.

 

 

 

10 τυχεροί κάθε εβδομάδα θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι επώνυμα αθλητικά παπούτσια μέσω της εκπομπής «Γυμναστική…από σπίτι»

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 και διαρκεί μέχρι και την Πέμπτη 28 Μάϊου 2020.

 

 

 

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας άσκηση από τα επεισόδια της εκπομπής, να την εκτελέσετε και να δημιουργήσετε ένα μικρό βίντεο το οποίο θα αναρτήσετε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram story, βάζοντας τα hashtags #gymapospiti, #mega και κάνοντας ταυτόχρονα mention το @megatvcom και την @zoidimitrakou.

 

 

 

Οι πρώτοι δέκα τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στην εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι» την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 και οι επόμενοι δέκα στην εκπομπή, την Παρασκευή 29 Μάϊου. Οι νικητές θα ανακοινώνονται και στον προσωπικό λογαριασμό της Ζωής Δημητράκου στο Instagram @zoidimitrakou.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο megatv.com/gimnastikiapospiti.

https://www.instagram.com/p/CAUudkRFNPZ/?igshid=11kugfttnuse7

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου