ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι θα επιστρέψει το Survivor στον ΣΚΑΙ

Να  επιστρέψει το Survivor στον ΣΚΑΙ θέλει ο Τούρκος παραγωγός παρά τα αποθαρρυντικά νούμερα που σημείωσε  το τελευταίο  «Ελλάδα Τουρκία». Έτσι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα ξαναμπεί το reality επιβίωσης την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ενώ  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του media.gr, στόχος  του παραγωγού είναι να δημιουργήσει ξανά το Survivor 1 που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα.

 

Αυτή τη φορά δεν θα κάνει «πειράματα», δεν θα δημιουργήσει ομάδες παρά θα βασιστεί στο κριτήριο επιλογής του ΣΚΑΙ σε ότι αφορά τους παίκτες παρόλο που ο Ατζούν  βλέπει πάντα όλους τους υποψήφιους και δίνει το τελικό οκ.  Οι  άνθρωποι του καναλιού που ανέλαβαν τις συνεντεύξεις των παικτών και τα τεστ, έκαναν μια πολύ καλή δουλειά καθώς οι χαρακτήρες που επιλέχθηκαν έφεραν  στον ΣΚΑΙ  απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης καταγράφοντας  μάλιστα το αστρονομικό νούμερο του 81,3%  σε τέταρτο. 

 

Στα πρόσωπα των νέων παικτών, θέλουν  να βρουν ήρωες σαν τον Ντάνο, ευαίσθητες ψυχές σαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και καυστικούς χαρακτήρες σαν τον Ορέστη Τσάνγκ.