Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

Εφημερίδα φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά

 

Αλλαγές, και μάλιστα σημαντικές, στον ενημερωτικό τομέα του Alpha ετοιμάζει η νέα ιδιοκτησία του καναλιού υπό τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Στόχος, η μείωση του κόστους
σε συνδυασμό με την επιστροφή στην κορυφή.

 

Στην αγορά βγήκε ο Ντίνος Κόκκαλης αναζητώντας ραδιοφωνική συχνότητα

 

Την πλήρη επαναφορά του ραδιοφώνου στα υψηλά επίπεδα ακροαματικότητας, όπως καταγράφονταν προ της πανδημίας, επιβεβαιώνουν τα νέα στοιχεία της έρευνας που διεξάγει η ΑΕΜΑΡ, με την επιστημονική εποπτεία του Παντείου Πανεπιστημίου και τη συνεργασία των εταιρειών MRB Hellas και Global Link.

 

Εξελίξεις ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουμε στην υπόθεση Forthnet- τραπεζών. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι εξελίξεις ενδεχομένως να αιφνιδιάσουν ακόμα και τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα.

 

 

Η ∆ήµητρα Κρουστάλη και ο Ζώης Τσώλης είναι οι νέοι διευθυντές σύνταξης στο «Βήµα της Κυριακής». ∆ύο έµπειροι δηµοσιογράφοι µε µακρά θητεία στην ιστορική εφηµερίδα.

 

Σε νοικοκύρεμα του Ομίλου ΣΚΑΪ έχει προχωρήσει η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία, σε μια δύσκολη συγκυρία, Mπροσπαθεί να λύσει μια δύσκολη εξίσωση, με δεδομένη τη μείωση των εσόδων που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες

 

 

∆ύο νέες ξένες σειρές εντάσσει στο τηλεοπτικό του πρόγραµµα ο ΣΚΑΪ από τη ∆ευτέρα 11 Μαΐου. Πρόκειται για την αστυνοµική σειρά «SWAT» και τη σειρά ντοκιµαντέρ
«Deadly Women». Τα επεισόδια θα προβάλλονται καθηµερινά από τη ∆ευτέρα έως την Παρασκευή, σε πρώτη τηλεοπτική µετάδοση.

 

Στο πρόγραµµα του Alpha θα παραµείνουν οι σειρές «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» και «Ελα στη θέση µου». Μάλιστα, η «Μουρµούρα» θα κλείσει οκτώ σεζόν στο κανάλι, γεγονός που θα την καταστήσει τη µακροβιότερη κωµική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00