Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στα άκρα η κόντρα Βαξεβάνη µε τον Σκουρλέτη

Η στήλη σας είχε ενημερώσει προ πολλού για το γεγονός ότι οι σχέσεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον αγαπημένο εκδότη των Τσίπρα-Παππά, Κώστα Βαξεβάνη, αποτελούσαν… καζάνι που βράζει.

 

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα ήταν η δημόσια δήλωση του δημοσιογράφου εναντίον του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, στον οποίο απέδωσε δόλο αναφορικά με την απόφασή του να μη συνυπογράψει ερώτηση  των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί αποκλεισμού του
«Documento» από την κρατική ενίσχυση, μιλώντας για σύμπνοια με τις
απόψεις Μητσοτάκη.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι με τον ίδιο τρόπο επέλεξαν να κινηθούν και οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Ανδρέας Ξανθός, οι οποίοι επίσης κρατούν εδώ και καιρό αποστάσεις από τις κεντρικές επιλογές της Κουμουνδούρου,ενώ ουδέποτε είδαν με καλό μάτι τη συμπόρευση του κόμματος με τη δημοσιογραφική λογική που υπηρετεί η πλευρά Βαξεβάνη.

 

 

Στο παιχνίδι μπήκε και ο όψιμος ΣΥΡΙΖΑίος Γιώργος Λακόπουλος, στηρίζοντας μέσω της αρθρογραφίας του τον επικεφαλής του «Documento», χαρακτηρίζοντας τον Πάνο Σκουρλέτη αποτυχημένο και απερχόμενο γραμματέα.

 

 

Ο τελευταίος απάντησε πως η ερώτηση ήταν ελλιπής, αφού δεν συμπεριελάμβανε και την «Αυγή», ενώ έκανε λόγο για χολερικά σχόλια και «φιλικές συμβουλές».

 

 

Το θέμα  αναμένεται να έχει και συνέχεια, αφού ο γραμματέας έχει με το μέρος του μερίδα δυσαρεστημένων δημοσιογράφων της«Αυγής», ενώ σε συνδυασμό και με τους υπόλοιπους προαναφερθέντες έχουν κάνει ήδη τα
κουμάντα τους με την «Εφ.Συν.» και όχι μόνο…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου