Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΣΥΡΙΖΑ: Κόλπα συνδικαλιστών για κρίση στην ΕΡΤ

Αφορμή ψάχνουν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ για απεργίες και στάσεις εργασίας, προκειμένου να βάλουν τρικλοποδιές στις προσπάθειες της διοίκησης του Ραδιομεγάρου να ξεκολλήσει την κρατική τηλεόραση από τα μηδενικά νούμερα του παρελθόντος. Καθημερινά στέλνουν επιστολές στο προσωπικό, όπου κάνουν λόγο για τις παρανομίες της διοίκησης στον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού, το Οργανόγραμμα κ.λπ.

 

 

Μόνο που οι παρανομίες βρίσκονται στο μυαλό τους, καθώς ο Νόμος Παππά για το άνοιγμα της ΕΡΤ δίνει μεγάλες εξουσίες στο Δ.Σ. Πρωταγωνιστές στην προετοιμασία της απεργίας είναι η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ Μάχη Νικολάρα, μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, που βομβαρδίζει με επιστολές που περιέχουν αμφιλεγόμενα στοιχεία, ενώ την ίδια στιγμή ο γνωστός Παναγιώτης Καλφαγιάννης έχει επιδοθεί σε κρεσέντο ανακοινώσεων.

 

 

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν οι δύο τους, μέχρι πρόσφατα ορκισμένοι εχθροί, τα έχουν βρει κιόλας. Ωστόσο, όπως λένε παλαιοί εργαζόμενοι που πρόσκεινται στη Ν.Δ., αλλά και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όλα αυτά τα φαινόμενα φέρει η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ, που «περιθάλπει» αυτού του είδους τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου