Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Νταλάρας στο Mega

Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύσε  τραγούδια δύο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαϊου στις 11 το βράδυ, στο MEGA.

Αποφασίζοντας το ρεπερτόριο γι’ αυτή την εκπομπή  ο Γιώργος Νταλάρας πήγε πίσω στην αρχή, στη ρίζα. Στον Μίκη Θεοδωράκη και στο δάσκαλο του, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, τον Βασίλη Τσιτσάνη, δύο θεμέλιους λίθους του ελληνικού τραγουδιού.

Με τους μουσικούς και τους σπουδαίους καλεσμένους συναδέλφους του,  άλλοτε σε ντουέτα και άλλοτε σε πολυφωνικά σχήματα ή σόλο, ο Γιώργος  Νταλάρας  μετέφερε μέσα από την εκπομπή του MEGA αυτή την εξαίρετη μουσική, το  μοναδικό ήθος και το όραμα που διατηρούν τα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι σήμερα.

Πως ανταποκρίθηκε όμως το τηλεοπτικό κοινό σε αυτό το κάλεσμα; Τι τηλεθέαση χάρισε στον τραγουδιστή και στην μουσική παρέα του;

Συγκεκριμένα το ΄”Μένουμε σπίτι με τον Γιώργο Νταλάρα” στο γενικό σύνολο η εκπομπή έκανε 11%, ενώ στο υψηλότερο τέταρτο έκανε 13,3%, αφήνοντασ πίσω ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00