Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Φήµες για συµµαχία Κόκκαλη µε Σαββίδη στα media

Εδώ και αρκετό καιρό η στήλη έχει γράψει ότι με προτροπή Τσίπρα υπάρχει ένα σχέδιο στα σκαριά, το οποίο στοχεύει στη σύμπλευση επιχειρηματιών που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, γράφαμε ότι ο τέως πρωθυπουργός αντιμετωπίζει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη(«Εθνος» – Open) και
τον Ντίνο Κόκκαλη(Flash.gr και περιφερειακός Kontra).

Μπροστά στον κίνδυνο να μείνει «γυμνός» σε σχέση με την επιρροή του στα media, ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται μια τέτοια σύμπραξη, έχοντας ως απώτερο στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρο της δημιουργίας του SYRIZA MEDIA.

Σε μια περίοδο που ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σε αναζήτηση σε σχέση με τη γενικότερη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει στο πεδίο των media, η συμπόρευση με τον Κόκκαλη, ακόμη και χωρίς χρήματα, ίσως να έδινε μια διέξοδο στο διαφαινόμενο αδιέξοδό του.

Κάποιοι λένε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών,με τον Ντίνο Κόκκαλη να είχε συνάντηση εργασίας με τον στενό συνεργάτη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Αρτούρ Νταβιντιάν.

Αντικείμενο της συνάντησης των δύο ανδρών, σύμφωνα με τα όσα (πάντα) κυκλο-
φορούν στην πιάτσα, ήταν η διερεύνηση του ενδεχομένου συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, ο Ντίνος Κόκκαλης άφησε να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται να
ασχοληθεί με τα media, υπό τη βασική προϋπόθεση ότι δεν θα επενδύσει χρήματα. Απεναντίας, αυτό που μπορεί να προσφέρει ο Ομιλος Κόκκαλη στον Ιβάν είναι «πλάτες» και τεχνογνωσία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, οι Κόκκαλης και Νταβιντιάν φαίνεται να έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις τους.

Κάποιοι λένε ότι στον σχεδιασμό που έχουν θέσει επί τάπητος προβλέπεται, εκτός των άλλων, και η επαναλειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, ενώ στον ευρύτερο όμιλο θα ενταχθεί και το ομώνυμο site (flash.gr).

Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο,όταν έχεις να κάνεις με τον Ντίνο Κόκκαλη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00