Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Απάντηση – παραδοχή από την «ΕΦ. Συν» στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών για τους συνταξιούχους (εργαζόμενους)

Σο  δημοσίευμα, σχετικά με τα Voucher και τους εργαζόμενους συνταξιούχους, απάντησε η «Εφ.Συν.».

 

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση:

 

Τα «Παραπολιτικά», πάντα σε «διατεταγμένη υπηρεσία», εξαπέλυσαν νέα επίθεση εναντίον της «Εφ.Συν.» με στόχο να φιμώσουν τη μοναδική ανεξάρτητη και συνεταιριστική εφημερίδα μας.

 

 

Είχε προηγηθεί η αποστολή ελεγκτών από το υπουργείο του κ. Βρούτση. Οσοι βρίσκονται πίσω από την επίθεση αυτή δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της εφημερίδας μας, η οποία αποτελεί πρότυπο πολυφωνίας και πλουραλισμού στην ιστορία του ελληνικού Τύπου.

 

Η «Εφ.Συν.», εκτός από τους εργαζόμενους σε αυτήν, δίνει βήμα έκφρασης σε εκατοντάδες φίλους και συνεργάτες από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, του πολιτισμού, των ΜΜΕ και της κοινωνίας των πολιτών, οι οποίοι εμπλουτίζουν τις σελίδες της χωρίς αμοιβή. Ταυτόχρονα συμβάλλουν όποτε χρειαστεί -όπως και εκατοντάδες αναγνώστες μας- στη στήριξη της εφημερίδας μας.

 

Οσοι κινούν τα νήματα του ανοιχτού πολέμου εναντίον μας αδυνατούν να κρύψουν το μίσος τους για το εγχείρημά μας και δεν μπορούν να ανεχθούν ότι αυτή η εφημερίδα σπάει την πνιγηρή ομοφωνία των περισσότερων ΜΜΕ και αρνείται να υπηρετήσει την καταθλιπτική διαπλοκή πολιτικής, οικονομικής και εκδοτικής εξουσίας.

 

Δεν μας πτοούν.

 

 

πηγή:efsyn.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00