Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σε δύσκολη θέση τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ακόμη πιο δυσχερή θέση φέρνει η οικονομική κρίση, που συνοδεύει την αντίστοιχη της πανδημίας, τα ούτως ή άλλως προβληματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα απασχολεί σοβαρά αυτές τις ημέρες την Κουμουνδούρου, ενώ υπό τις παρούσες συνθήκες δυναμώνουν εκ νέου οι φωνές που κάνουν λόγο για δραστικές λύσεις.

 

Και αν οι ισχυροί για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμβολισμοί καθιστούν αναγκαία την εξάντληση των περιθωρίων εξεύρεσης της χρυσής τομής, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», που συνιστά και τον μεγαλύτερο προβληματι- σμό για το σύστημα Τσίπρα. Βλέπετε, τα μόνιμα και δυσεπίλυτα οικονομικά ζητήματα του κομματικού ραδιοφώνου, σε συνδυασμό με την ανύπαρκτη επιρροή του, κάθε άλλο παρά ευνοούν τις προσπάθειες για τη διάσωσή του.

 

Πολλώ δε μάλλον με το οικονομικό περιβάλλον που θα διαμορφωθεί τους επόμενους μήνες και μοιραία θα περιορίσει ακόμη περισσότερο τόσο τη διαφημιστική πίτα όσο και τα περιθώρια ελιγμών του επικεφαλής των ΣΥΡΙΖΑϊκών media, Λευτέρη Αρβανίτη.

 

Στο πλαίσιο αυτό, δεν λείπουν οι εισηγήσεις για σιωπηρό «λουκέτο» στον σταθμό, αφού υπάρχει πλέον μια σαφής δικαιολο- γία, ενώ οι επικοινωνιακές συνέπειες θα μπορούσαν να ελεγχθούν απόλυτα εν μέσω της παρούσας κατάστασης, όπως τουλάχιστον διαμηνύουν οι υπέρμαχοι του οριστικού «λουκέτου». Δεδομένο είναι επίσης ότι θα υπάρξει σειρά πρωτοβουλιών και στην «Αυγή», ωστόσο στο συγκεκριμένο μέτωπο οι όποιες κινήσεις θα είναι αποτέλεσμα πολύ πιο βαθιάς σκέψης και πολλών παραγόντων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00