Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Τριβές και «κόντρες» μεταξύ Κουΐκ και Παναγόπουλου

Ακόμη δεν πρόλαβε να μάθει πού βρίσκονται το καφέ και οι τουαλέτες στην Παιανία και άρχισαν οι τριβές με φόντο την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό του
Ιβάν Σαββίδη. Ο λόγος για τον νέο διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες κατέλαβε τη θέση του Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος επί της ουσίας εξωθήθηκε σε αποχώρηση.

 

 

Βασική πηγή γκρίνιας για την ανάληψη του συγκεκριμένου ρόλου από τον άλλοτε επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του Μεγάλου Καναλιού, καθώς και για τα δείγματα γραφής που έχει δώσει μέχρι στιγμής, είναι ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ως μέλος του Δ.Σ. θεωρούσε ότι θα είχε διευρυμένη παρέμβαση στην ειδησεογραφική γραμμή του Open στη μετα-Μιχαλέλη εποχή (την οποία και περίμενε πώς και πώς).

 

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ανέμενε, καθώς ο Παναγιωτόπουλος δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία της ολικής επαναφοράς στο παιχνίδι  έχοντας από πάνω, εν είδει γενικού δερβέναγα, τον Κουίκ.

 

Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που προέρχονται από δύο πολύδιαφορετικές δημοσιογραφικές σχολές, ενώ την ίδια στιγμή αμφότεροι βλέπουν την εμπλοκή τους με το κανάλι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ως μια ευκαιρία για την ολική τους επαναφορά από τη ναφθαλίνη ή, έστω, για ένα αξιοπρεπές κύκνειο τηλεοπτικό άσμα. Οι γνωρίζοντες προβλέπουν ότι αυτό το σίριαλ θα έχει πολλά επεισόδια και μάλιστα με τέτοια ένταση, η οποία θα θυμίζει εν πολλοίς την προ ετών προσπάθεια του Χρήστου Παναγιωτόπουλου να ισορροπήσει μεταξύ των επιθυμιών και των στοχεύσεων των κραταιών μετόχων της παλαιάς εκδοχής του Mega.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου