Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

MEGA: Η Ζωή Δημητράκου μας γυμνάζει όλη τη βδομάδα με ασκήσεις για όλους! (βίντεο)

 

Κερδίζει ολοένα και περισσότερους τηλεθεατές που ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα της!

Ξεκινώντας από αύριο, η Ζωή Δημητράκου θα μας γυμνάζει και τα Σαββατοκύριακα  την ίδια ώρα, στις 11:20 το πρωί και έτσι οι τηλεθεατές που αγάπησαν την εκπομπή του Mega «Γυμναστική από…  σπίτι» θα έχουν την ευκαιρία να γυμνάζονται με την διεθνής μπασκετμπολίστρια  όλες τις μέρες της εβδομάδας!

Η έμπειρη αθλήτρια προτείνει ασκήσεις για όλους με εύκολους τρόπους που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε στο σπίτι του για να διατηρήσει τη φόρμα  του αλλά πάνω από όλα για να παραμείνει υγιής.

 

 

Ταυτόχρονα η Ζωή Δημητράκου μοιράζεται με τους τηλεθεατές και μικρά μυστικά για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να ενισχύσουμε την σωματική και πνευματική μας υγεία στο διάστημα που μένουμε στο σπίτι

 

 

Μια εκπομπή  κατάλληλη για την περίοδο που διανύουμε καθώς εκτός από το να μας γυμνάζει μας χαρίζει και αισιοδοξία αλλά γεμίζει ευχάριστα και τον χρόνο που μένουμε σπίτι. Ανακαλύπτουμε τρόπους άσκησης που δεν γνωρίζαμε ενώ μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιούμε αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας και να γυμναζόμαστε με αυτά!

 

«Γυμναστική από σπίτι»  καθημερινά αλλά και το Σαββατοκύριακο στις 11:20

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου