Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN: «Αλαλούµ» με τις αλλαγές – Επιλογή «ναφθαλίνης» ο Παναγιωτόπουλος

Το επιχειρηματικό «αλαλούμ» στο
Open του Ιβάν Σαββίδη συνεχίζεται
με απόλυτη…συνέπεια, με τα νούμερα τηλεθέασης να πηγαίνουν από το
κακό στο χειρότερο.

 

 

Η επιστολή παραίτησης του πρώην διευθυντή Ειδήσεων, Δημήτρη Μιχαλέλη, φαίνεται να είναι ενδεικτική του (απόλυτου) πανικού που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα στο κανάλι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

 

 

Αν και κανείς επισήμως δεν το παραδέχεται, η κατάσταση ξέφυγε όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι επιδόσεις του Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έδειχναν σαφές προβάδισμα σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με το κανάλι του Σαββίδη. Εκεί, ο Δημήτρης Μιχαλέλης βρήκε την ευκαιρία να καταθέσει κάποιες σκέψεις, οι οποίες θα μπορούσαν σταδιακά να προσδώσουν μια ταυτότητα στο κανάλι.

 

 

Αντί, λοιπόν, να τις αξιολογήσουν,
έκριναν σκόπιμο να ξεκινήσουν πα ρασκηνιακά τις συζητήσεις με τον δη-
μοσιογράφο Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ευελπιστώντας ότι με την αλλα-
γή του διευθυντή ειδήσεων θα κατα-
φέρουν να φτιάξουν το original Μega,
σε επίπεδο ενημέρωσης.

 

 

Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι κανείς δεν αξιολόγησε ούτε τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του νέου διευθυντή, ούτε φυσικά το γεγονός ότι επί χρόνια παραμένει στην ανεργία, κάτι που δεν μπορεί παρά να αξιολογηθεί από το νέο αφεντικό.

 

 

Οσοι όμως γνωρίζουν όσα συμβαίνουν στο Open είναι σχεδόν σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.

 

 

Απεναντίας,δεν θα αργήσει η ώρα που ο Ιβάν, θα σκεφτεί την πρόταση που έχει καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό ο Φίλιππος Βρυώνης για επαναγορά του καναλιού.

 

 

Στο μεταξύ, αναστάτωση επικράτησε την περασμένη Τρίτη στο Open, όταν αρχισυντάκτρια του καναλιού λιποθύμησε, αφού προηγουμένως είχε πάθει κρίση πανικού. Ο νέος γενικός διευθυντής, κ. Παναγιωτόπουλος, βγήκε αμέσως από το γραφείο του, είδε και… ξαναμπήκε για να συνεχίσει τη δουλειά του, σαν να μη
συνέβαινε απολύτως τίποτα.

 

 

Έτσι οι παρόντες αναγκάστηκαν να ξαπλώσουν την αρχισυντάκτρια πάνω στα γραφεία, έως ότου έλθει το ασθενοφόρο, που στο μεταξύ είχαν καλέσει, να την παραλάβει.

 

 

Παρεμπιπτόντως, το γραφείο του κ. Παναγιωτόπουλουέχει καναπέ, ο οποίος στο παρελθόν και επί άλλων διευθύνσεων έχει φιλοξενήσει ανθρώπους που αντιμετώπισαν πρόβλημα υγείας προσωρινά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου