Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Το μισό δώρο Πάσχα,θα καταβάλλει τελικά ο Σαββίδης μετά το «κράξιμο»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε χθες, από την αποκάλυψη του Lykavitos.gr (δες εδώ) για την μη καταβολή του Δώρου Πάσχα χθες μεγάλη Τετάρτη στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και της εφημερίδας “Εθνος” η διοίκηση του ομίλου του Ιβάν Σαββίδη σήμερα ανακοίνωσε πως τελικά θα καταβάλει το μισό (!) δώρο Πάσχα και το άλλο μισό έως την 30η Ιουνίου!

 

 

Η… τσίπικη αυτή όσο και πρωτοφανής απόφαση – εμείς δεν έχουμε ξανακούσει να έχει καταβληθεί Δώρο Πάσχα σε δύο δόσεις από οποιαδήποτε επιχείρηση – προκάλεσε νέο κύμα οργής στις τάξεις των εργαζομένων του Ομίλου Σαββίδη και μεγάλο γέλωτα στους μηντιάρχες – ανταγωνιστές του Ιβάν.

 

Οι οποίοι κατέβαλαν κανονικά και στην ώρα τους το δώρο στους εργαζομένους τους.

 

 

Για να είμαστε βεβαίως ακριβοδίκαιοι, και όπως τονίσαμε και στο χθεσινό μας δημοσίευμα, ο Ιβάν Σαββίδης δεν προέβη σε κανενός είδους παρανομίας, αλλά “εκμεταλλεύτηκε” το δικαίωμα που του παρέχει ο νόμος λόγω της Πανδημίας, να καταβάλλει το δώρο έως τον Ιούνιο.

 

 

Αλλά δεν μπορεί την ίδια στιγμή που ο Σαββίδης ανακοινώνει την εξαγορά του “Πόρτο Καρράς”, για 205 εκατομμύρια ευρώ, να… τσιγκουνεύεται μερικές χιλιάδες ευρώ παραμονές του Πάσχα.

 

πηγή: lykavitos.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου