Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

Kάποιοι πιστεύουν ότι η  «∆ημοκρατία» θα κυκλοφορεί ακόμα και σαν την «Ακρόπολη» του Μαυρίκου

 

  • Παντελώς ανύπαρκτη εξακολουθεί να είναι η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών

 

       – Για να καταλάβετε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο εκδότης Ιωάννης Φιλιππάκης, προ ημερών δεν μπόρεσε να πληρώσει μια επιταγή ύψους 13.000 ευρώ που είχε δώσει στον κουμπάρο του Μελισσανίδη, Νίκο Ελευθερόγλου.

 

          -Μεγάλο κανόνι ετοιμάζει πασίγνωστος εκδοτικός όμιλος, που το τελευταίο διάστημα αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα στοιχειώδη.

 

 

Δεν ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν τον εκδότη του «Φιλελεύθερου», Θανάση Μαυρίδη, να μελετά την αναστολή και της εβδομαδιαίας έκδοσης. Προφανώς, οι συγκεκριμένες φήμες προέρχονται από πηγές που δεν είδαν από την αρχή με καλό μάτι την έκδοση της εφημερίδας.

 

 

 Για να ξέρετε, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις (και μάλιστα ραγδαίες) σε εκδοτικό όμιλο που εκδίδει κυρίως περιοδικά

 

 

Οι εξελίξεις με τον κορονοϊό «πάγωσαν» το deal που βρισκόταν στην τελική ευθεία και αφορούσε πασίγνωστη επιχειρηματική οικογένεια και μεγάλο εκδοτικό (και όχι μόνο) όμιλο των Αθηνών. Στο μεταξύ, ρυθμίστηκαν όλα τα υπόλοιπα που σχετίζονταν με το συγκεκριμένο μαγαζί.

 

 

Ενα από τα βασικά σηµεία τριβής µεταξύ Μιχαλέλη και διοίκησης Open ήταν η επιµονή του τέως διευθυντή ειδήσεων για πιο ισχυρές ενηµερωτικές «ενέσεις» σε αυτό το κρίσιµο διάστηµα, κυρίως στη βραδινή ζώνη.

 

Εκπομπή με ανθρώπινες ιστορίες ετοιμάζει ο Alpha, ενώ φέρεται να έχει βολιδοσκοπήσει ήδη για τη θέση της παρουσιάστριας την Κατερίνα Καινούργιου.

 

Ο πρώην κριτής του MasterChef και ιδιοκτήτης ενός από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας μας, Λευτέρης Λαζάρου, καθημερινά μαγειρεύει για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Μάλιστα, είπε ότι σήμερα μαγειρεύει, λόγω νηστείας, λαχανόριζο.

 

Νέα… δήλωση στο Instagram  της Αγγελικής Νικολούλη που μας βάζεις ε σκέψεις για το μέλλον της στον Alpha. Μετά την ανακοίνωση για το πρώορο τέλος της εκπομής της «Φως στο Τούνελ», ξαναχτυπά γράφοντας «Εκτός Τούνελ Φίλοι μου και ομολογώ ότι μου λείπει…»

Θα προλάβει να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν! Οι ιθύνοντες του Open αναμένουν  τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν μετά το προκειμένου να αποφασιστεί η ημερομηνία έναρξης του Just the 2 of us. Τόσο το κανάλι όσο και η εταιρεία παραγωγής είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την επανέναρξη των γυρισμάτων του μουσικού talent show.

Το δικό του κανάλι ξεκίνησε ο Δημήτρης Σταρόβας! Ο αγαπημένος καλλιτέχνες  στο Από την Παρασκευή 10 Απριλίου, ημέρα των γενεθλίων του, έκανε πρεμιέρα  στο «StarovasTV» το κανάλι του στο YouTube  στο οποίο μαγειρεύει!  Ο ίδιος λατρεύει την μαγειρική και αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις του με τον κόσμο.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων και παρατηρητικότητας με το Νίκο Κουρή και το απογευματινό μαγκαζίνο της Νάντιας Κοντογεώργη αναβάλλονται για φέτος, ωστόσο μετά την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη,  θα μετακινηθούν και αυτά στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ που ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου