Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το παρασκήνιο παραίτησης του Μιχαλέλη από το Open

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας παραίτησης εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης, μετά την αποχώρηση του μέχρι πρότινος διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open, Δημήτρη Μιχαλέλη, από το κανάλι της
Παιανίας.

 

 

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί άμεση συνέπεια της ανεξέλεγκτης οργής που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στους κόλπους του συστήματος Σαββίδη, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δώσει ισχυρό στίγμα στο ενημερωτικό κομμάτι εν μέσω των νέων δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού.

 

 

Με εξαίρεση τις πρωινές εκπομπές με τους Χασαπόπουλο-Παυλόπουλο-Βούλγαρη-Κουτροκόη και τιςσταθερά υψηλές πτήσεις της Φαίης Μαυραγάνη στην αντίστοιχη ζώνη του Σαββατοκύριακου, τόσο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όσο και οι έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές (κυρίως η καθημερινή με τους Καραμέρο-Χαριτάτο) σημειώνουν εξαιρετικά χαμηλές επιδόσεις.

 

 

Μάλιστα, στην περίπτωση του δελτίου, τα νούμερα είναι ακόμη πιο απογοητευτικά και από το προ κορονοϊού διάστημα. Πλέον, όλα τα ενδεχόμενα και ενόψει καλοκαιριού είναι ανοικτά, αφού οι ελπίδες που εναπέθεσε το νέο Δ.Σ. για ανάκαμψη όχι μόνο στο πρόσωπο συνολικά της Νίκης Λυμπεράκη, αλλά και στην ομάδα της ενημέρωσης
διαψεύστηκαν οικτρά.

 

 

Στη θέση του Δημήτρη Μιχαλέλη, προκρίθηκε η επιλογή του πρώην διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του
Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος και ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες μέρες από το Open.

 

 

Σίγουρο είναι επίσης ότι θα ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο ως μέλος του Δ.Σ. ο Τέρενς Κουίκ, κάτι που επιθυμούσε διακαώς και ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα, προκαλώντας έριδες με την προηγούμενη διεύθυνση ενημέρωσης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου