Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

13 Χρόνια Ράδιο Αρβύλα – Η ανακοίνωση τους (βίντεο)

Μια ανακοίνωση θέλησαν να κάνουν οι Ράδιο Αρβύλα, κάνοντας γνωστό ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός για την εκπομπή αλλά και τους ίδιους. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έχουν… γενέθλια.

 

 

 

 

Η εκπομπή που λάτρεψαν χιλιάδες τηλεθεατές στην Ελλάδα γιορτάζει 12 χρόνια. Μπορεί βέβαια, πλέον να μην την παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, την βλέπουμε διαδικτυακά στο YouTube λόγω των συγκρούσεων με τον δεύτερο τηλεοπτικό σταθμό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Ράδιο Αβρύλα:

ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ12 ΧΡΟΝΙΑ, 13 ΣΕΖΟΝ

 

 

Σήμερα 13/4, μία ημέρα πριν τα δωδέκατα γενέθλια της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», θα μεταδοθεί το 5ο live streaming επεισόδιο στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube: Radio Arvyla Official, στις 10 το βράδυ ακριβώς.

Όλη η ζοφερή επικαιρότητα των παράξενων αυτών ημερών, μέσα από την τόσο αναγκαία χιουμοριστική και σατιρική ματιά της εκπομπής.

 

 

 

 

Αύριο Τρίτη 14/4,ημέρα γενεθλίων του «Ράδιο Αρβύλα», η ομάδα της εκπομπής θα τα γιορτάσει στο «Βινύλιο», σε μια βραδιά όπου μαζί με τους τηλεθεατές, θα θυμηθούνε παλιές αγαπημένες στιγμές της εκπομπής.

Όλα τα γενέθλια δώρα των τηλεθεατών θα πάνε στο “Χαμόγελο Του Παιδιού”.

Ακολουθεί το τρέιλερ της σημερινής εκπομπής:

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00