Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

CEETV: Το MEGA στην κορυφή της ενημέρωσης για τον κοροναϊό

H κρίση του κοροναϊού έχει αλλάξει τις συνήθειες των Ελλήνων τηλεθεατών, οι οποίοι βάζουν πρώτο στις προτιμήσεις τους το MEGA όσον αφορά στην ενημέρωσή τους για τον κοροναϊό, σύμφωνα με το CEETV.

Το τηλεοπτικό τοπίο εν μέσω της πανδημίας είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς τα κανάλια έχουν αφήσει τις μεγάλες παραγωγές και την ψυχαγωγία στην άκρη και έχουν στραφεί στην ενημέρωση.

Στο πλαίσιο αυτό, νικητής της άμεσης, έγκαιρης και πλήρους πληροφόρησης είναι το MEGA, το οποίο έχει γίνει η πρώτη επιλογή των Ελλήνων όσον αφορά στην ενημέρωση για τον κοροναϊό.

Το primetime της ενημέρωσης

Σύμφωνα με το newsletter του CEETV, του νούμερο ένα πόρταλ που παρακολουθεί τις εξελίξεις στον κόσμο των media, δύο ήταν οι ολοφάνεροι νικητές για το βράδυ

Πρώτο σε τηλεθέαση στο primetime της Τετάρτης είναι το Star με 41,1%, το οποίο όμως έχει επιλέξει ένα κατεξοχήν ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το MEGA με 11,4%, το οποίο με το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων και τις ψυχαγωγικές του σειρές από το αρχείο του ήρθε δεύτερο σε τηλεθέαση.

Όπως σημειώνει η ενημέρωση του CEETV, το MEGA «έχει ενισχύσει το κομμάτι τις ενημέρωσης και έχει γίνει η πρώτη επιλογή των Ελλήνων σε αυτόν τον τομέα».

Στις μετρήσεις όλης της ημέρας, το MEGA κατετάγη τρίτο.

Αναλυτικά, οι μετρήσεις για όλη την Τετάρτη: Star 21,4%, ANT1 11,3%, MEGA 10,5%, SKAI 8,7%, Alpha 8%, Open 6,2%.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου