Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Λιάγκας – Μουτσινάς: Επιστρέφουν με…αλλαγές

Μετά από μια μικρή  αναγκαστική διακοπή, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψουν στον ΣΚΑΙ.  Οι εκπομπές τους θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου από τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του media.gr θα υπάρχουν αλλαγές λόγω της επικαιρότητας και στις δυο εκπομπές.

 

 

Στο «Καλό μεσημεράκι Καραντίνα Edition» (έτσι θα είναι ο νέος τίτλος), δεν θα υπάρχει κοινό ενώ θα απουσιάζει και η μπάντα. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα υποδέχεται καλεσμένους στο στούντιο ενώ  θα ενταχθεί και μια κατηγορία με τους star σε καραντίνα και πως περνούν σπίτι τους. Επίσης θα πραγματοποιεί συνδέσεις με πολλά αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

 

 

 

 

Σε ότι αφορά το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», θα επανέλθει με τους ίδιους συνεργάτες που όμως θα βγαίνουν εναλλάξ στο πλατό. Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει καλεσμένο στο στούντιο ενώ δεν θα «γυρίσει» την εκπομπή του σε αμιγώς ενημερωτική όπως γράφτηκε. Ωστόσο θα ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για τις εξελίξεις τις πανδημίας ενώ ήδη η ομάδα του ετοιμάζει και αρκετά χρηστικά βίντεο που αφορούν τον κοροναιο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου